MIELE Compact C2 Excellence vysávač sáčkový, modrá
MIELE Compact C2 Excellence vysávač sáčkový, modrá MIELE Compact C2 Excellence vysávač sáčkový, modrá MIELE Compact C2 Excellence vysávač sáčkový, modrá MIELE Compact C2 Excellence vysávač sáčkový, modrá MIELE Compact C2 Excellence vysávač sáčkový, modrá MIELE Compact C2 Excellence vysávač sáčkový, modrá MIELE Compact C2 Excellence vysávač sáčkový, modrá

MIELE Compact C2 Excellence vysávač sáčkový, modrá

MIELE Compact C2 Excellence vysávač sáčkový, modrá Vyčistite svoj domov od prachu, vlasov, zvieracích chlpov a ďalších nečistôt. Miestnosti môžu byť krásne a prevoňané počas niekoľkých málo minú... Zobraziť celý popis »


Model: SDAE1

Popis

MIELE Compact C2 Excellence vysávač sáčkový, modrá

Vyčistite svoj domov od prachu, vlasov, zvieracích chlpov a ďalších nečistôt. Miestnosti môžu byť krásne a prevoňané počas niekoľkých málo minút. Musíte však mať po ruke spoločníka, ktorý má dosť sily na to, aby dokázal odstrániť aj tie najodolnejšie nečistoty.

Značka Miele ponúka jedny z najvýkonnejších vysávačov. Model Compact C2 Excellence je vybavený energeticky úsporným motorom s príkonom 800 W, ktorý zvládne odstrániť aj tie najmenšie prachová smietky. Či už máte doma akýkoľvek typ podláh, vysávač si s nimi skvele poradí s univerzálnou podlahovou hubicou. Premiestňovanie bude ľahké a rýchle. Aj s príslušenstvom váha spotrebiča nepresahuje 6,5 kg, v prípade nutnosti ho teda nemusíte len ťahať na kolieskach, ale tiež ho zvládnete preniesť v ruke z miesta na miesto.

Akčný rádius činí 10 metrov. Takto veľká plocha, ktorú s vysávačom zaberiete, vám zaistí ešte rýchlejší upratovanie. Nemusíte totiž po vysatie každej miestnosti prístroj odpájať zo zásuvky a zdĺhavo opäť zapájať inde. S veľkým dosahom zvládnete vysať viac miestností naraz a ušetríte tak cenný čas.

základné parametre
Maximálny príkon: 800 W
Dĺžka kábla: 6,5 m
Akčný rádius: 10 m
Objem vrecka / nádoby: 3,5 l
Energetická trieda: A
Ročná spotreba el. energie: 27,5 kWh

funkcia
Automatické navinutie: Áno
Vodné filtrácie: Nie
Vysávanie tekutín: Nie

výbava
Druh filtru: áno (AirClean Plus)
Materiál trubice: Nerez
Teleskpická trubice: Áno
HEPA filter: Nie
Štrbinová hubica: Áno
Hubica na čalúnenie: Áno
Hubica na tvrdé podlahy: Ano
Hubica na umývanie okien: Nie
Turbo kefa: Nie

Ostatné parametre
Špecifické funkcie: efektívne podlahová hubica SBD 655, motor EcoLine, XXL rukoväť, systém Compact pre úsporné uskladnenie, 9vrstvý originálny sáčok HyClean s automatickým prachovým uzáverom, komfortné navíjanie kábla

Štandardne dodávané príslušenstvo: hubica na čalúnený nábytok, hubica na vysávanie škár, sací štetec, hubica SRD 20

Šírka: 59 cm
Výška: 37 cm
Hĺbka 32 cm
Hmotnosť: 6 kg
Výrobca: MIELE

ilustračné foto

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk