🚚 Doručenie domov od 3,5 €, doručenie na výdajné miesto 1,99 €


Ako kupovať Vianočné darčeky?

S blížiacimi sa Vianocami sme pre Vás pripravili orginálne tipy a vianočné darčeky a návod ako ich kupovať.


Ako v zime ušetriť na kúrení?

Prichádza jeseň, ktorá je časom, keď sa v domácnostiach začína opäť kúriť. Prinášame Vám niekoľko rád odborníkov čomu sa vyhýbať a ako ušetriť na vykurovaní.

Prečo pomáhať vtákom stávaním vtáčích búdok?

Prečo pomáhať vtákom stávaním vtáčích búdok?

Keď sa rozhodnete umiestniť vtáčie búdky vo vašom dvore alebo záhrade, možno sa pýtate, čo je také dôležité na pomoci vtákom nájsť útočisko. Môže to zdať ako jednoduchý krok, ale zriadenie vtáčích búdok môže mať pre miestnu populáciu vtákov a pre životné prostredie ako celok mnoho prospechov. Poďme preskúmať, prečo je tak dôležité podporovať vtáky vytvorením vhodného prostredia pre hniezdenie.


Akumulátorový vyžínač Worcraft CGT-S20LiSTA

Akumulátorový vyžínač Worcraft CGT-S20LiSTA

Starostlivosť o trávnik môže byť časovo náročnou úlohou, no s príchodom nových technológií sa táto práca stáva efektívnejšou a jednoduchšou. Medzi najnovšie a najinovatívnejšie nástroje patria akumulátorové vyžínače na trávu, ktoré ponúkajú spojenie výkonu, pohodlia


Rebríky: Nevyhnutní spoločníci v práci a domácnosti

Rebríky: Nevyhnutní spoločníci v práci a domácnosti

Rebríky sú neodmysliteľnou súčasťou mnohých činností, či už ide o práce v domácnosti, v záhrade alebo na stavbe. Sú to spoľahliví pomocníci, ktorí nám umožňujú dosiahnuť miesta, ktoré by sme inak nedosiahli, a dostať sa k práci, ktorú by sme bez nich len ťažko vykonávali. Zatiaľ čo pred pár rokmi boli drevené rebríky neoddeliteľnou súčasťou nášho arzenálu, v súčasnosti dominujú na trhu hliníkové modely a s dobrým dôvodom.


Metla: Najlepší pomocník jarného upratovania

Metla: Najlepší pomocník jarného upratovania

S príchodom jari sa v mnohých domácnostiach prebúdza túžba po obnove a osviežení prostredia. Jarné upratovanie je tradíciou, ktorá nie len prináša čistotu a poriadok do domovov, ale aj symbolizuje nový začiatok a obnovenie energie. A medzi rôznymi nástrojmi, ktoré nám pomáhajú dosiahnuť tento cieľ, jednoznačne vyčnieva: metla.


Recept na veľkonočného barančeka

Recept na veľkonočného barančeka

Tradičné veľkonočné sviatky sú sprevádzané mnohými symbolmi a zvykmi, z ktorých jeden z najtypickejších je veľkonočný koláč v tvare baránka. Tento sladký poklad, ktorý je zvyčajne pripravený ako súčasť veľkonočného obeda, nesie v sebe hlboký symbolizmus a tradíciu. Od staroveku až po súčasnosť sa veľkonočný koláč stáva stredobodom rodinných osláv a spoločného stretávania sa. Jednoduchý hrnčekový recept na barančeka v tomto článku ocení nejedna gazdinka. 


Ochrana sadov proti mrazu

Ochrana sadov proti mrazu

Účinná ochrana rastlín pred jarnými mrazmi pre ovocinárov a záhradkárov predstavuje jednu z najväčších záhradníckych výziev v roku. Ak sa chcete účinne popasovať s jarnými mrazmi pri pestovaní ovocných druhov, ktoré sú nane citlivé, môžu vám pomôcť peletové boxy alebo parafínové sviece proti mrazu.