Mobilný telefón Samsung Galaxy A7 4GB/64GB, čierna

Tovar je vypredaný

Mobilný telefón Samsung Galaxy A7 4GB/64GB, čierna


Model roku 2018

- 6“ Super AMOLEDdisplej s detailným Full HD+ rozlíšením sa stane ideálnym miestom na sledovanie filmov
- Vytvára krásne snímky pomocou trojitého zadného fotoaparátu s rozlíšením 24 + 8 + 5 Mpx
- Premeň svoje fotografie na umelecké diela pomocou 19 špeciálnych režimov
- Nádhernú selfie ti vyčarí predný 24Mpx fotoaparáta skrášľovacia funkcia Smart Beauty
- Výkonný osemjadrovýprocesor a operačná pamäť 4 GB RAM sa starajú o kvalitný výkon aj pri hraní hier
- Skvelé zabezpečenie pomocou technológie identifikácie tvárečítačky odtlačkov prstov na boku telefónu
- Jedinečný zvukový zážitok vďaka technológii Dolby Atmos
- Funkcia Dual SIM umožňujúca využiť dve telefónne čísla v jednom prístroji
​Nakúp teraz a získaj tento skvele vybavený telefón za neodolateľnú cenu!

Kód výrobku: A7BLACK
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Samsung Galaxy A

Trikrát viac zábavy


Nechajte sa ohúriť smartfónom Galaxy A7 od spoločnosti Samsung. Získa si vás nielen svojim elegantným vzhľadom a špičkovým Infinity displejom, ale tiež mimoriadne vyspelým trojitým fotoaparátom s ultraširokouhlým objektívom a množstvom inteligentných funkcií.

 

Bezchybné fotografie


Fotografujte. Absolútne čokoľvek. Krajinu, portréty či detaily prírody. S trojitým zadným fotoaparátom Samsung Galaxy A7 zachytíte na svojich snímkach vždy o niečo viac. Fotoaparát využíva snímače s rozlíšením 24, 8 a 5 megapixelov.O perfektné zábery sa postará nielen klasický 77° širokouhlý objektív, ale tiež 120° ultraširokouhlý objektív. Tretí objektív zase slúži na vytvorenie snímok s jedinečnou hĺbkou ostrosti. A k ešte lepším fotografiám prispieva automatická úprava vyváženia bielej, nastavenie jasu a saturácia farieb či ponuka 19 režimov pre rôzne druhy scén.
 

 

Výhody trojitého fotoaparátu


Trojitý zadný fotoaparát smartfónu Galaxy A7 disponuje nielen precíznymi snímačmi a širokouhlými objektívmi, ale aj množstvom inteligentných možností. S funkciou živého zaostrenímôžete upravovať hĺbku zaostrení na vašich snímkach – zdôrazniť fotografovaný objekt a rozmazať pozadie – aj po ich vytvorení. A dokonalé fotografie budete mať aj pri zlých svetelných podmienkach. Trojitý fotoaparát s citlivými senzormi a výbornou svetelnosťou si poradí aj s temnou miestnosťou.

 

Perfektne osvetlené selfie


Staňte sa na chvíľku modelkou či modelom. S telefónom Galaxy A7 môžete mať portréty ako od profesionálneho fotografa. Funkcia Pro-lightingosvetlí vašu tvár vami zvoleným spôsobom, takže výsledná snímka bude vyzerať naozaj jedinečne. A s funkciou Smart Beauty, ktorá je založená na pokročilom rozpoznaní tváre, vyzdvihnete svoje najatraktívnejšie rysy.
 

 

Rozsiahly displej plný detailov


Užite si každý pohľad na Samsung Galaxy A7 s Infinity displejom. Vďaka jedinečnej 6" obrazovke s detailným Full HD+ rozlíšením si vychutnáte bezchybný vizuálny zážitok pri sledovaní obľúbeného filmu či hraní mobilných hier. Technológia Super AMOLED je zase zárukou prekrásnych farieb a mimoriadneho kontrastu. Displej si vďaka nej budete navyše užívať aj vo chvíli, kedy telefón nie je aktívny. S funkciou Always On Display budete mať prehľad o prichádzajúcich oznámeniach, aktuálnom čase a počasí.
 

 

Jedinečný dizajn a intuitívne ovládanie


Mimoriadne štýlové prevedenie a intuitívne ovládanie smartfónu Galaxy A7 vás naozaj očarí. Na prednej strane telefónu sa rozprestiera jedinečný Infinity displej. Zadná strana telefónu patrí 2.5D sklu, ktoré mu poskytuje prémiový vzhľad a skvelú odolnosť proti poškodeniu. A k ešte pohodlnejšiemu ovládaniu prispieva čítačka odtlačkov prstov na boku zariadenia.
 

 

Maximálna úroveň zabezpečenia


Vyberte si spôsob zabezpečenia, ktorému najviac dôverujete. Odomknite svoj telefón v priebehu pár sekúnd pomocou čítačky odtlačkov alebo využite technológiu rozpoznania tváre. S Galaxy A7 je iba na vás, ktorý spôsob zvolíte. Citlivé dáta, vybrané dokumenty aj súkromné fotografie potom ukryjete do Zabezpečeného priečinka, ktorý ich spoľahlivo ochráni pred nepozvanými hosťami.

 

Výnimočný zážitok z počúvania


Vychutnajte si fantastický zážitok pri počúvaní obľúbených songov a pri sledovaní filmov a seriálov na rozsiahlom Infinity displeji. Samsung Galaxy A7 dostal do vienka pokročilú audio technológiu Dolby Atmos,ktorá zaručí perfektný zvuk za všetkých okolností. Nechajte sa pohltiť a obklopiť trojrozmerným audiom, ktoré doposiaľ bolo vyhradené pre domáce kiná.
 

 

Dvojnásobok možností


S mobilným telefónom Samsung Galaxy A7 získate nástroj pre vybavovanie pracovných záležitostí aj pre súkromné účely. Dual SIM prevedenie vám umožňuje používať dve SIM karty súčasne. Zároveň máte neustále k dispozícii ďalší slot na microSD kartu. Za krátky čas si tak rozšírite pamäť telefónu až o ďalších 512 GB. Veľmi praktická je tiež funkcia Dual Messenger,s ktorou môžete mať aktívne dva účty v rovnakej komunikačnej aplikácii. V pracovných a súkromných správach tak budete mať vždy skvelý prehľad.
 

 

Automatická deaktivácia Wi-Fi


Už nemusíte strácať čas hľadaním bezdrôtového pripojenia, opakovaným prihlasovaním do rovnakej siete a následným vypínaním Wi-Fi. Samsung Galaxy A7 si dokáže zapamätať históriu vašich bezdrôtových pripojení a k uloženej Wi-Fi vás nielen rovno prihlási, ale Wi-Fi modul tiež automaticky deaktivuje v okamihu, kedy dôjde k strate signálu. Takže sa nemusíte báť, že by vyhľadával sieť a zaťažoval batériu zbytočne.
 

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape