Buďtea nakupujte s dopravou ZADARMO
0
mesačne
Kód: 1279292

SAMSUNG Galaxy A7 (2018), Black

SAMSUNG Galaxy A7 (2018), Black

Galaxy A7 od spoločnosti Samsung vás nadchne trojitým fotoaparátom, ktorý pojme do záberu ešte viac okolitého sveta. Pridajte špičkový Infinity displej, pokročilé a inteligentné funkcie, a máte špičkového mobilného parťáka. Celý popis
Už sa nepredáva
303 €
Tovar od: MALL
303 €

Popis

Trikrát viac zábavy

Galaxy A7 od spoločnosti Samsung vás nadchne trojitým fotoaparátom, ktorý pojme do záberu ešte viac okolitého sveta. Pridajte špičkový Infinity displej, pokročilé a inteligentné funkcie, a máte špičkového mobilného parťáka.

Inteligentný a univerzálny fotoaparát

Dva objektívy – 77° širokouhlý a 120° ultraširokouhlý – vám pomôžu vtesnať do záberu celú scénu. Pri fotení skupiniek už nebudete musieť cúvať o hŕbu krokov dozadu, aby foťák zachytil všetky ktoré chcete zachytiť na snímku, a fotky z výletov vás pri prezeraní vrátia do nádherných scenérií a ku skvostným výhľadom. Inteligentné funkcie fotoaparátu automaticky upravujú základné vlastnosti snímky tak, aby snímky vždy vyzerali dokonale. Prispôsobiť svojim predstavám ich potom môžete vďaka 19 vstavaným režimom úprav.

Buď svetlo aj v šere

Trojitý fotoaparát v Galaxy A7 od spoločnosti Samsung nerozhádžu ani zlé svetelné podmienky. Má nízku svetelnosť, takže výsledné snímky budú krásne ostré. Tri objektívy (24, 8 a 5 Mpx) navyše prinášajú pokročilé možnosti tvorby snímky. Nielen že môžete zaznamenávať jasne širokouhlé zábery; tiež vám objektívy umožnia naplno využiť funkciu živé zaostrenie a pohrať sa s hĺbkou ostrosti. Na štýlovo rozmazanom pozadí (efekt bokeh) ešte lepšie vynikne fotografovaný objekt.

Aj selfie si zaslúžia poriadne osvetlenie

Natiahnite ruku alebo selfie tyč a preneste sa do profesionálneho ateliéru. Fotoaparát Galaxy A7 vám vďaka funkcii Pro-lighting ponúkne nasvetlenie ako od fotografa, vrátane možnosti nastaviť uhol, takže na fotkách budete vyzerať perfektne. To ale nie je jediný zlepšovák. Funkcia Smart Beauty využíva inteligentné rozpoznávania tváre k tomu, aby identifikovala a zvýraznila vaše najlepšie rysy.

Nádherný Infinity displej, ktorý nikdy nespí

Spoločnosť Samsung vždy excelovala v oblasti displejov – Galaxy A7 hrdo pokračuje v nastolenom trende. Jeho takmer bezrámečkový, 6" Infinity displej nadchne jemným rozlíšením Full HD+ aj sýtymi farbami a mimoriadnym kontrastom, ktorý zabezpečuje technológia Super AMOLED. Takýto displej je škoda zhasínať, ale aj v tom prípade vám poslúži. Vďaka funkcii Always On Display môže neustále zobrazovať užitočné údaje , ako je dátum a čas, informácie o počasí alebo prichádzajúce oznámenia.

Šperk do vašej dlane

Galaxy A7 od spoločnosti Samsung sa vďaka svojmu ergonomickému prevedeniu stane predĺžením vašej ruky. Elegantný chrbát krytý krásnym, ale zároveň odolným 2.5D sklom zase z telefónu robia moderný šperk. Jednoduché a pohodlné odomykanie potom zabezpečí praktická čítačka odtlačkov prstov na boku zariadenia.

Chráni vaše súkromie

Získajte vyššiu úroveň zabezpečenia svojho inteligentného telefónu. Galaxy A7 od spoločnosti Samsung podporuje odomykanie pomocou identifikácie tváre aj rozpoznaním odtlačku prsta. A navyše zabráni nepovolenému prístupu k vašim súkromným súborom – stačí ich uložiť do špeciálnej zašifrovanej zložky.

Obklopte sa 3D zvukom

Technológia Dolby Atmos prináša priestorový a viackanálový 3D zvuk na mobilné telefóny. S Galaxy A7 si budete pripadať, akoby ste film či obľúbenú pesničku púšťali cez domáce kino.

Telefón na prácu i na zábavu

Galaxy A7 vám umožní používať dve SIM karty zároveň, napríklad pracovnú a súkromnú. Tieto dve časti života navyše môžete prehľadne oddeliť aj v komunikačných aplikáciách. Stačí využiť funkciu Dual Messenger a z jednej aplikácie pristupovať k dvom účtom. Telefón vás navyše neobmedzuje tým, že by ste museli voliť medzi druhou SIM a pamäťovou kartou microSD. Tá sa zmestí do telefónu tak ako tak a môže navýšiť jeho vnútornú kapacitu až o 512 GB.

Využívajte Wi-Fi chytrejším spôsobom

Už si nemusíte lámať hlavu s aktivovaním a hľadaním bezdrôtového pripojenia ani ho ručne vypínať, keď odídete z dosahu a nepotrebujete mať Wi-Fi modul zapnutý. Samsung Galaxy A7 si ukladá siete, ku ktorým ste sa úspešne pripojili, a nabudúce už vás prihlási automaticky – a rovnako tak Wi-Fi sám vypne, keď už nie je potreba.