Zavolajte nám (Po 9-17, Ut 8-16, St 10-18, Št-Pi 7-15)

SportDog TEK 2.0 Tracking

SportDog TEK 2.0 Tracking je revolučný rádiovo riadený GPS obojok pre psy s možnosťou zobrazenia aktuálnej polohy na vysielačke. Pomocou TEK 2.0 môžete sledovať aktuálnu polohu svojho psa až do vzdialenosti 16 km aj v tom najnáročnejšom teréne. Celé zariadenie je nabíjacie, ponoriteľné do 7,5 metrov a navrhnuté pre tie najnáročnejšie podmienky.

Viac informácií ›

Nie je dostupné
950.67 € 785.67 € bez DPH
Kód produktu: P1166
Záruka: 36 mesiacov

Súvisiace články

Popis a parametre
SportDog TEK 2.0 Tracking
SportDog TEK 2.0…
950.67 €

Popis produktu

SportDog TEK 2.0 Tracking je revolučný rádiovo riadený GPS obojok pre psy s možnosťou zobrazenia aktuálnej polohy na vysielačke. Pomocí TEK 2.0 môžete sledovať aktuálnu polohu svojho psa až do vzdialenosti 16 km aj v tom najnáročnejšom teréne. Celé zariadenie je nabíjacie, ponoriteľné do 7,5 metrov a navrhnuté pre tie najnáročnejšie podmienky. Nový SportDog TEK 2.0 ponúka modernejšiu technológiu sledovania, ktorá je spoľahlivejšia a presnejšia než kedykoľvek predtým. Užite si úplnú kontrolu nad svojím psom alebo dokonca až 21 psami (pridaním náhradného prijímača TEK 2.0). TEK 2.0 ponúka spojenie prémiových funkcií, spolu s lokalizáciou Vášho psa pomocou predinštalovaného a plnofarebného 1:100.000 mapového systému. Jednoducho povedané, žiadny iný systém Vám neumožní sledovanie psa s takou istotou. Pomocou tohto zariadenia môžete sledovať psa v akomkoľvek teréne a to v dosahu až 16 km. SportDog TETK 2.0 disponuje vyspelou technológiou HopTek ™, ktorá kombinuje GPS + GLONASS navigáciu (satelity). Vysielačka kontroluje pohyb psa v teréne pomocou elektronického kompasu a aktuálnu rýchlosť pohybu až do počtu 21 obojkov. Každý komponent je plne vodotesný a ponoriteľný pomocou DryTek technológie až do 7,5 metrov. Pomocou TEK 2.0 budete mať vždy presný prehľad o pohybe psa aj v členitom teréne pomocou topografických máp v merítku 1:100,000, ktoré si bez ďalších príplatkov budete môcť vždy aktualizovať. TEK 2.0 poskytuje tiež záručnú lehotu 3 roky.

 

 

Hlavné vlastnosti:

  • Kompaktné ovládacie zariadenie - vysielačka ponúka instantné zaznamenanie bodu, kde sa pes práve nachádza a aktuálnu rýchlosť pohybu  21 psov zároveň do vzdialenosti 16 km
  • Topografické mapy presne zaznamenávajú pohyb psa v členitom teréne pomocou novodobej technológie HopTek , ktorá využívá na lokalizáciu dva satelity (GPS a GLONASS).
  • Zariadenie je kompletne vodotesné a ponoriteľné ** za pomoci renomovanej tedchnológie DryTek™
  • S hodinovým nabíjaním a 24 hodinovou prevádzkovou dobou pri aktualizácii polohy každé 3 sekundy je TEK lídrom na trhu.
  • Sledovanie GPS polohy  21 psov - po zakúpení dodatočných obojkov
  • Možnosť lokalizácie psa až na vzdialenosť 16 km
  • Topografické mapy s mierkou 1:100 000
  • Prispôsobiteľná frekvencia aktualizácie pohybu psa (min. každé 3 sekundy)
  • Zobrazenie aktuálnej rýchlosti pohybu psa, smeru pohybu a vzdialenosti od Vás
  • Každý pes (obojok) je označený vlastnou farbou a menom
  • 3 ročná záručná lehota

 
Kompas a traťové body

  • Zabudovaný elektronický traťový kompas 3 osy
  • Uloženie do 1000 traťových bodov
  • Uloženie Vašej aktuálnej pozície a pozície psa ako traťového bodu a navigácie do daného bodu.

 

Hlasová funkcia

  • Indikuje počuteľný záznam aktivity jednotlivých psov v poradí ako sú zadané na obrazovke
  • Ohlasuje mená psovupozornenie (ako stojí, šteká), smer, vzdialenosť a rýchlosť pohybu
  • Nastaveniavypnuté alebo update každých 1, 2 alebo 5 minút.

 

Dosah obojka

SportDog TEK 2.0 Tracking vám pomôže sledovať a trénovať Vášho psa na vzdialenosť až 16 km. SportDog TEK 2.0 je špeciálne navrhnutý pre použitie v tých najnáročnejších podmienkach (les, terén) a nedochádza uňho k strate signálu ako u iných typov GPS. SportDog TETK 2.0 disponuje vyspelou technológiou HopTek ™, ktorá kombinuje GPS + GLONASS navigáciu (satelity).

 

Typ korekcie 

Prikúpením výcvikového modulu SportDog TEK 2.0 Training budete mať kombináciu výcvikového obojka a GPS. Výcvikový modul má ako korekciu zvukové upozornenie, vibrácie aj elektrostatický impulz, ktorý je možné nastaviť v 99 úrovniach. Systém ponúkajú aj 3 módy nastavenia stimulácie - krátky impulz, dlhý impulz a automaticky sa zvyšujúci. 

 

Batéria a nabíjanie

Vysielačka u SportDog TEK 2.0 Tracking je osadená nabíjacím a vymeniteľným Lithium-Ion akumulátorom s kapacitou 4400mAh a prijímač 2000mAh. Obojok aj vysielačku nabijete pomocou duálnej nabíjačky behom 2 hodín. Na jedno nabitie vydrží vysielačka aj prijímač v prevádzke až niekoľko dní.

 

Vodotesnosť 

SportDog TEK 2.0 Tracking disponuje technológiou DryTek, vďaka tomu je vysielačka aj prijímač plne vodotesný a ponoriteľný až do 7,5 m. SportDog TEK 1.0 Tracking je tak ideálnou voľbou pre tréning psov vo vode alebo v extrémnych podmienkach (les, blato). 

 

Počet psov 

SportDog TEK 2.0 Tracking je možné použiť pre sledovanie a výcvik viacerých psov súčasne, bez straty funkcií. Prikúpením ďalších obojkov ho môžete jednoducho rozšíriť pre výcvik a sledovanie až 21 psov súčasne. Na vysielačke si potom môžete pomocou tlačidiel prepínať medzi jednotlivými psami.

 

Displej 

SportDog TEK 2.0 Tracking kvalitný podsvietený LCD displej, vďaka ktorému môžete psa trénovať a sledovať ako vo dne, tak aj v noci. Na displeji máte všetkých ukazovateľov - zobrazenie na mape, vzdialenosť psa od Vás, jeho rýchlosť pohybu, typ korekcie, počet psov, silu impulzov, silu signálu a indikácia stavu nabitie/vybitie batérie atď.

 

Dĺžka obojka

SportDog TEK 2.0 Tracking má veľmi pevný a kvalitný pogumovaný obojok. Psíkovi nerobí jeho nosenie problém a dobre drží na krku. Dĺžka obojka je nastaviteľná od 20 až do 70 cm. 

 


Váha a rozmery

Vysielačka má šírku 6,5 cm, výšku 14 cm, hĺbku 3,8 cm a jej váha je 295 gramov. Prijímač má šírku 9,4 cm, výšku 3,4 cm, hĺbku 3,9 cm a jeho váha je 180 gramov. 

 

Produkt je zaradený v kategóriách

Elektrické obojky GPS obojky pre psov Podľa použitia Profesionálne Podľa značky SportDog

Zobraziť celý popis

Parametre

Zobrazenie mapa
Určovanie polohy GPS
Dosah 16 km
Funkcie GPS
veľkosť Malé psy, Veľké psy, Stredné psy

Návody k stiahnutie

GPS obojky pre psov

V čom vám GPS pomôže?

  • Pomôže vám konať efektívne, aktívne a včas pri strate vášho psieho maznáčika
  • Zaručí vám prehľad o každom kroku vášho psa pri naháňach, záchranárskej činnosti či prechádzke
  • Nedocenitelná pomůcka pro zajištění bezpečnosti pejska
  • Ľahko a jednoducho zaistíte prevenciu straty vášho srstnatého spoločníka
  • Poskytuje vám prehľad o pohybe psa na diaľku, odkiaľkoľvek
  • Vďaka ukladaniu a spätnému zobrazeniu pohybu psa viete, kde sú problematické zóny, lákadlá či slabé miesta vo výbehu vášho psíka

 

Súvisiace produkty

Invoxia GPS Pet Tracker - Náhradné spony 10 ks

Na ceste 4 ks, vo štvrtok 25. 4. u vás
27.35 €

Porovnať

Novinka

Dogtra Pathfinder 2 - GPS a výcvikový obojok

Skladom, v piatok 19. 4. u vás
633.65 €

Porovnať

Novinka

Vyhledávací zařízení pro psy DOG GPS X25

Skladom, v piatok 19. 4. u vás
498.92 €

Porovnať

Novinka
Tractive GPS DOG 4 - GPS sledovanie polohy a aktivity pre psov
Varianty (3)
biela Kávová Modrá

Tractive GPS DOG 4 - GPS sledovanie polohy a aktivity pre psov

Skladom, v piatok 19. 4. u vás
59.05 €

Porovnať

Nabíjačka Dogtra Li/Po 5mm 5V 2,0A

Skladom, v piatok 19. 4. u vás
39.24 €

Porovnať