XIAOMI MiBand 2 fitness náramok black AMI157

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

AMI157
Xiaomi

Popis

Xiaomi Mi Band 2 je fitness náramok, ktorý je medzi používateľmi mimoriadne obľúbeným modelom. Nielen pre svoju prijateľnú cenu, ale najmä spracovaniu a funkciám, ktoré ponúka. Hlavnou prednosťou je skvelá výdrž batérie, čo mnohí z Vás určite ocenia. S kapacitou 70 mAh vydržia v prevádzke až 20 dní, čo je naozaj dlhá doba. Nemusíte ho tak každý deň dobíjať, ako je to zvykom u iných, podobných modeloch. OLED displejom a extrémne presnými údajmi si okamžite získajú Vaše sympatie. Navyše nie je vôbec dôležité, či ho nosíte na ľavej alebo pravej ruke. Voľba je už na Vás.

 

Príjemné vstávanie

Práve vďaka mnohým senzorom, ktorými je náramok vybavený, spoľahlivo monitoruje srdcový tep a každý Váš pohyb. Je potom jednoduchšie rozpoznať, v akej fáze spánku sa práve nachádzate. Xiaomi Mi Band 2 preto vždy počkajú na správny moment zobudenia, čím sa Váš deň začne s úsmevom na tvári. Prostredníctvom mobilnej aplikácie si viete grafy spánku pohodlne sledovať, porovnávať a vyhodnocovať. S hmotnosťou len 7 gramov Vás pri používaní, ani pri spánku nebude nijako výrazne rušiť. Ani si neuvedomíte, že ich máte na zápästí.

 

Buďte zdravý a v dobrej kondícii

Fitness náramok Xiaomi Mi Band 2 je vhodný pre všetkých tých, ktorí preferujú zdravý životný štýl, prípadne pre tých, ktorí by chceli svoj život zlepšiť. Je všeobecne známe, že by sme počas dňa mali prejsť aspoň 10 000 krokov. To, či splníte toto číslo Vám fitness náramok ľahko zodpovie. Senzory pohybu presne informujú o krokoch, následne na čo viete výsledky zdieľať aj na sociálnych sieťach. V pohybe tak môžete motivovať aj svojich najbližších.

 

Stále v spojení

Dobre čitateľný OLED displej Vás spoľahlivo informuje o prichádzajúcich hovoroch alebo SMS správach. Nemusíte sa teda obávať, že by Vám niečo dôležité uniklo. Všetko podstatné budete mať stále na očiach. Podporuje rovnako operačný systém Android i iOS. Zobrazuje ďalej počet prejdených krokov, spálené kalórie, srdcový tep alebo čas. Krycie sklo navyše chráni displej pred poškodením, poškriabaním či odtlačkami prstov.

 

Konštrukcia

S certifikáciou IP67 je fitness náramok odolný voči vode, čo určite mnohí z Vás uvítajú. Pokojne s ním tak môžete športovať, sprchovať sa či umývať ruky. Hravo si tak poradí aj za takýchto podmienok. Nový, vylepšený materiál je navyše príjemný na dotyk a podstatne pevnejší, čím zaručuje dlhú životnosť. Uvoľnenia zo zápästia sa tak obávať nemusíte.

 

Základné parametre

Šírka: 15,7 mm

Vodotesný:    Áno

 

Fyzické vlastnosti a farba

Farba: čierna

Šírka: 15,7 mm

Výška:          40,3 mm

Hmotnosť:     70 g

Hĺbka: 10,5 mm