0 Minicart
0 ks
0.00
Vyberte si kategóriu
Arrow
Akcie Akcie Arrow Malé domáce spotrebiče Malé domáce spotrebiče Arrow
Veľké domáce spotrebiče Veľké domáce spotrebiče Arrow
Vstavané spotrebiče Vstavané spotrebiče Arrow
TV, AUDIO, VIDEO, FOTO TV, AUDIO, VIDEO, FOTO Arrow Mobily, PC, Hry a kancelária Mobily, PC, Hry a kancelária Arrow
Príslušenstvo Príslušenstvo Arrow
Smart produkty Smart produkty Arrow Drogéria a zdravie Drogéria a zdravie Arrow
Hračky Hračky Arrow Starostlivosť o dieťa Starostlivosť o dieťa Arrow
Hobby, dom, záhrada Hobby, dom, záhrada Arrow Kancelárske a školské potreby Kancelárske a školské potreby Arrow Šport, Outdoor a Cestovanie Šport, Outdoor a Cestovanie Arrow
Chovateľské potreby Chovateľské potreby Arrow Nábytok Nábytok Arrow
Rybárstvo a poľovníctvo Rybárstvo a poľovníctvo Arrow
Auto-moto Auto-moto Arrow

SAMSUNG GALAXY S8 64GB G950 BLACK

0 hodnotení
Žiadne hodnotenia Empty Star Empty Star Empty Star Empty Star Empty Star
Záruka
24 mesiacov
Kód
WR184z84
Produktové číslo
QE75Q900RATXXH

SAMSUNG GALAXY S8 G950 BLACK - SMARTFÓN

Revolučný dizajn zaujme na prvý pohľad. Každú časť displeja telefónu sme prepracovali tak, aby sme mohli zájsť až za jeho hranice. Vďaka tomu si zážitok z prezerania vychutnáte skutočne naplno, bez rušivého orámovania. V porovnaní s ostatnými mobilnými telefónmi rovnakých rozmerov, je displej Galaxy S8 skutočne najväčší. A smartfóny sa okrem toho pohodlne ovládajú a padnú presne do ruky.

Takmer neohraničený a neuveriteľne rozsiahly displej Galaxy S8 sa prelieva až za okraje telefónu a vytvára tak jeho dokonalý tvar s úplne hladkým povrchom. Displej sa rozprestiera po takmer celej prednej strane telefónu a plynule prechádza do kovového okraja. Výsledkom je nádherne zakrivený a bezchybne symetrický dizajn.

Zachyťte život presne tak, ako sa odohráva. 12Mpx zadný fotoaparát spolu s 8Mpx predným fotoaparátom sú tak presné a rýchle, že vám neunikne ani ten najprchavejší okamih. Vo dne i v noci.

Snímač očnej dúhovky telefónov Galaxy S8 zaisťuje ich ochranu pred neželaným záujmom. Očné dúhovky nie je možné žiadnym spôsobom replikovať, pretože žiadne dve očné dúhovky nie sú rovnaké - ani tie vaše. Snímač očnej dúhovky zabezpečuje, že prístup k vášmu telefónu a jeho obsahu budú mať len vaše oči. Ak budete telefón potrebovať odomknúť skutočne rýchlo, skvelou alternatívou je funkcia rozpoznávania tváre.

Svoj telefón používate neustále. A to je dôvod, prečo sú Galaxy S8 vybavené prvým 10nm procesorom na svete. Vyniká rýchlosťou, skvelým výkonom a efektívnejším využitím batérie. Okrem toho získate aj možnosť úložný priestor smartfónov rozšíriť či voľnosť pracovať vďaka certifikácii IP68 v daždi či prašnom prostredí.

Bixby mení spôsob, akým ste doteraz používali svoj telefón. Je to osobný asistent, ktorý rozumie reči, textu či poklepaniu. Už vás viac nebude obmedzovať len jeden režim alebo jediný spôsobom komunikácie. Bixby prekonáva aj bežný spôsob vyhľadávania. Nemusíte sa pýtať - stačí ak spustíte aplikáciu fotoaparátu a na danú vec namierite objektív. Je to tak jednoduché!

Galaxy S8 sú viac než telefón. Sú vytvorené tak, aby zmenili spôsob, akým sa pozeráte na život a ako sa ho snažíte zachytiť. Či už v 360° videu alebo vo virtuálne realite. Smartfóny sme navrhli tak, aby sme zmenili spôsob, akým pracujete, keď ste na cestách. S Galaxy S8 prekonáte svoje doterajšie predstavy o svete.

Smart Switch - Od vašich fotografií a videí, až po kontakty či hudbu - všetky spomienky si zo svojho starého telefónu prenesiete do nového úplne jednoducho. A potom sa môžete s Galaxy S8 naplno sústrediť na vytváranie tých nových.

Smartfóny Galaxy S8 sú vytvorené tak, aby boli vhodné pre každého. Premyslená škála technických riešení vám umožní získať maximum zo všetkých pokročilých funkcií, ktoré telefóny ponúkajú.

Získajte dostatočné množstvo energie pre všetko, čo potrebujete a prejavte svoj štýl so starostlivo vybranou paletou príslušenstva.

TECHNICKÉ PARAMETRE

Bluetooth:  áno
Čítačka otlačkov prstov:  áno
Displej (veľkosť,rozlíšenie,počet farieb):  5,8"
Displej typ:  Dotykový
GPS:  áno
Interná Pamäť:  64 GB
NFC:  áno
Operačný systém:  Android 7
Pamäť RAM:  4GB
Počet jadier CPU:  8
Podpora dát:  LTE
Predný fotoaparát:  8 Mpx a viac
Slot na Pam.kartu:  áno do 128GB
TYP SIM:  Nano SIM
USB:  USB type-C
Vyberateľná batéria:  nie
Výrobca:  Samsung
Wifi:  áno
Zadný fotoaparát:  12-14 Mpx
Zvýšená odolnosť:  IP 68

 

Ukáž viacUkáž menej

Pre pridanie hodnotenia produktu, prihláste sa prosím

Chcete dostávať
čerstvé novinky?