RUSSELL HOBBS 18653-56 Pro, Parný generátor

Top príslušenstvo

Bežná cena
Zadarmo
Nay Extra cena Zadarmo

Ukázať všetko príslušenstvo

Popis produktu

Praktický parný generátor RUSSELL HOBBS 18653-56 ProUltra je spotrebič, ktorý oceníte aj v prípade, že žehlenie nie je vaša obľúbená činnosť. S týmto modelom bude pre vás žehlenia hračka a to aj vďaka žehliaca ploche Superglide, ktorá umožní až 2 x hladšie žehlenie a rýchle zahriatie. Zahriatie trvá 1 minútu a 30 sekúnd. Tlak pary dosahuje 3 bar. Výstup pary je 60 g/min. Pri žehlení si nastavujete reguláciu a výstup pary a samozrejme teplotu. Preto môžete žehliť aj jemné tkaniny bez obáv. Príkon spotrebiča je 2400 W. Spotrebič je vybavený 650 ml vyberateľným zásobníkom na vodu.

Použitie žehličky

Šikovný parný generátor RUSSELL HOBBS 18653-56 ProUltra je určený na pohodlné žehlenie rôznych tkanín. Tento model používate pri bežnom žehlení v domácnosti, ale dosiahnuté výsledky sú profesionálne. Spotrebič ponúka viacero funkcií, vďaka ktorým je prevádzka spotrebiča bezproblémová a aj údržba je jednoduchá. Tento model oceníte aj v prípade, že žehlenie nie je vaša obľúbená činnosť. Pri žehlení s týmto modelom iste oceníte ľahkosť ako sa žehlička kĺže po tkaninách a tak bude zároveň dosiahnutý dobrý výsledok žehlenia.

Superglide

Jedná sa o novú žehliacu plochu, ktorá zabezpečuje 2 x hladšie žehlenie a rýchle zahriatie spotrebiča na správnu teplotu. Zahriatie trvá 1 minútu a 30 sekúnd.

Ostatné parametre

Tlak pary dosahuje 3 bar. Výstup pary je 60 g/min. Pri žehlení si nastavujete reguláciu a výstup pary a samozrejme, že môžete regulovať teplotu. Žehličku si presne viete nastaviť podľa požadovaných parametrov a tak môžete žehliť aj jemné tkaniny bez obáv. Tento model poskytuje aj vertikálne naparovanie, ktoré iste oceníte pri žehlení zaveseného oblečenia alebo záclon či čalúnenia. Príkon spotrebiča je 2400 W.

Zásobník na vodu

Tento model je vybavený 650 ml vyberateľným zásobníkom na vodu, vďaka čomu môžete žehliť aj dlhší čas bez dolievania vody. Samozrejmosťou je systém proti usadeninám, vďaka čomu vám parný generátor bude slúžiť dlhší čas pretože sa nebudú vytvárať usadeniny a bude zachovaný aj dobrý tepelný výkon, ktorý sa práve kvôli usadeninám znižuje.

Farebné prevedenie

Tento model je vyrobený v peknom a zaujímavom modro-bielo-čiernom farebnom prevedení.

Hodnotenie

0,0 / 5

0 recenzií RUSSELL HOBBS 18653-56 Pro, Parný generátor

0% Kvalita
Nehodnotené

0% Hodnota za peniaze
Nehodnotené

Ako pracujeme s recenziami