Košík je prázdny. Poďme to napraviť!

Komoda Neo biela 5 šuplíkov

Výrobca: PRS
Kód: PRS0057-2015
Komoda Neo v obľúbenom bielom prevedení, piatimi zásuvkami a modernom dizajne za bezkonkurenčnú cenu od francúzskeho výrobcu.
nedostupné
montáž
Jednoduchá montáž
Zostavíte sami podľa prehľadného návodu
188,40 €

Parametre produktu

Výška (cm): 91 cm
Šírka (cm): 81 cm
Hľbka: 50 cm
Počet balíkov: 1 ks
Hmotnosť: 41,4 kg
Farba: biela
Materiál: laminát 15-18 mm
Spôsob dodania: v demonte
Výrobca: francúzsky
Záruka: 24 mesiacov
Dopravné: zadarmo

Návod na montáž

Moderne, možno aj lacno, nábytok do spálne

V kolekcii Neo od francúzskeho výrobcu nájdete nepreberné množstvo komôd, ktoré sú delené podľa odtieňov a členitosti úložných priestorov. Jednou z mnohých v kolekcii je biela komoda s piatimi zásuvkami a veľmi nadčasovom dizajne. Obľúbenou formou nákupu pri zariaďovaní spálne je výber z ponuky samostatných dielov, pretože vy sami môžete rozhodnúť o tom, ktoré diely zaobstaráte. V kolekcii nechýba ani ponuka nočných stolíkov a identický dizajn komody si môžete zaobstarať aj v odtieni káva, akácie a šedý orech.

 

Francúzsky výrobca kladie dôraz na kvalitu a dizajn, ktorý môžeme označiť nielen za moderný, ale aj praktický. Materiálom pre výrobu komody sa stala laminátová doska s hrúbkou od 18 do 25 mm. Dodanie v dielach s nutnosťou montáže podľa návodu. Doprava zadarmo.



Parisot
Skupina Parisot vznikla vo Francúzsku v roku 1936, kedy Jacques Parisot začal vyrábať nábytok, ktorý kombinoval moderný dizajn s tradičnou remeselnou výrobou, teda dôrazom na kvalitu.
Dnes Parisot vyrába nábytok v súlade s Európskymi normami s dôrazom na kvalitu a bezpečnosť. Detský nábytok tak spĺňa prísne európske bezpečnostné požiadavky a tiež ploché balenie pre ľahký transport, spolu s podrobnými pokynmi pre montáž.

 

Aldo býva s vami, buďme v kontakte