Košík je prázdny. Poďme to napraviť!

Rustikálna komoda COM004D

Kód: MWCD004
Rustikálny nábytok v netradičnom prevedení. Rustikálna komoda s bielou patinou a prírodnou doskou, ktorá dodáva originálny dizajn.
nedostupné

Parametre produktu

Výška (cm): 89 cm
Šírka (cm): 90 cm
Hľbka: 43 cm
Farba: biela / prírodná
Materiál: borovica
Povrchová úprava: voskovanie
Spôsob dodania: v jednom diele
Záruka: 24 mesiacov
Dopravné: zadarmo
Kód: COM05

Rustikálna komoda drevená COM004D

 


Ponuka rustikálneho nábytku, najmä najrôznejších komôd, je veľmi široká. Kontrastné spojenie odtieňov, ktoré však vytvára u rustikálne komody harmonický celok. Patina je špeciálna povrchová úprava prírodným voskom, ktorá dodáva novému nábytku požadovanú starobu.


Základným odtieňom pre rustikálny nábytok je svetlo hnedá práve v povrchovej úprave voskom. Výrobca však tiež pre oživenie a pre zákazníkov treba s tmavým interiérom bez slniečka, ponúka odtieň v takzvanej bielej patine. Znamená to teda, ako je zrejmé aj z fotografie, že sa nejedná o snehovo bielu farbu úplne kryjúce drevo borovice.

 

Výrobca kladie veľký dôraz na kvalitu, zdravotnú nezávadnosť. Pre výrobu komody používa iba kvalitné, riadne vysušené drevo borovice bez kazov. Tým tiež zamedzí neskorší deformácii nábytku vplyvom zmeny teplôt v miestnosti, či pôsobením vysokej relatívnej vlhkosti. Svoje dodávajú komode tiež kovové úchytky.

 

Rustikálny nábytok mnohých podôb

 

Ako sme sa už zmienili, kategória rustikálneho nábytku je veľmi široká. Pre všetky samostatné diely je použité rovnakého materiálu, ale môžete nábytok kombinovať v najrôznejších úpravách.

 


- Povrchová úprava v bielej patine (komoda Com 04B)
- Povrchová úprava v bielej patine s hnedou doskou (komoda na fotografii)
- Povrchová úprava len hnedým voskom bez bielej patiny (komoda COM02)
- Povrchová úprava nie voskom, ale bezfarebným, matným lakom
- Povrchová úprava venge patina (komoda Com 017)
- Bez povrchovej úpravy, v surovom stave, pre vaše ľubovoľné morenie
- S možnou úpravou rozmerov, rustikálny nábytok na zákazku

 

Či už si vyberiete akúkoľvek úpravu, rustikálny nábytok má svoje špecifického čaro. Samozrejme aj preto, že je vyrobený z dreva. Ak vás zo všetkých úprav oslovila najviac biela patina, potom na návrhu zostavy jedálne môžete posúdiť, ako nábytok vyzerá v interiéri. Ak je vám bližší svetlo hnedý vosk, na zostave pracovne oceníte najlepšie, rovnako ako úpravy venge na zostave spálne.

 

Dodanie nábytku

 

Úplne zadarmo. Navyše práve v kategórii rustikálneho nábytku dodávame všetko v dieloch, tak ako vidíte na našich fotografiách.

Aldo býva s vami, buďme v kontakte