Košík je prázdny. Poďme to napraviť!

Komoda COM17 AL0847

Kód: COM05

Rustikálna komoda z dreva borovice s obľúbeným usporiadaním v podobe radu šuplíkov. Povrchová úprava svetlo hnedým voskom.

nedostupné

Parametre produktu

Výška (cm): 89 cm
Šírka (cm): 90 cm
Hľbka: 43 cm
Farba: svetlo hnedá
Materiál: borovica
Povrchová úprava: voskovanie
Spôsob dodania: v jednom diele
Záruka: 24 mesiacov
Dopravné: zadarmo
Kód: COM05

Drevená rustikálna komoda COM17

Komoda s šuplíky z kategórie rustikálneho nábytku patrí do špecifickej skupiny designu. Voskovaný nábytok má špeciálnu povrchovú úpravu, ktorá vytvára požadovaný, špecifický vzhľad. Vosk v svetlo hnedom, matnom odtieni. Príjemné detaily v podobe kovaných úchytiek.

Výrobca kladie dôraz na kvalitu, na výrobu komody použil drevo borovice, riadne vysušené, bez kazov. Nepoužíva tiež mechanické, kovové pojazdy pre manipuláciu s šuplíky, ale v doske sú vyfrézované drážky. Povrchová úprava voskovaním dodáva komode zvláštnu patinu svetlo hnedého odtieňa. Príjemná je aj skutočnosť, že komodu vám dodáme ako jeden diel, nemusíte teda nič skladať. A s dopravou zadarmo až pred váš dom.

Rustikálna komoda je elegantným doplnkom

Zvláštne patina a staromódne úchytky krásne spájajú to, čomu môžeme hovoriť antika. Úchytky sú naozaj originálne a veľmi prepracované. Rovnako tak čela jednotlivých šuplíkov a podstavca. Ak vás komoda oslovila a chceli by ste k nej zaobstarať ďalšie diely nábytku, z našej širokej ponuky si určite vyberiete.

jedálenské stoly rustikálne
jedálenská stolička a rustikálna lavica
vitríny rustikálne
písacie stoly rustikálne
rustikálny nábytok v zostavách 

Rustikálny nábytok vám predstavujeme tiež v odtieňoch biela patina a venge, ale za tieto odtiene je potrebné počítať s navýšením ceny o 10%. Čo je tiež veľmi príjemné, ak sa vám komoda páči, ale chceli by ste zmeniť jej rozmery, ani to nie je problém. Rustikálny nábytok je jedinou kategóriou, kde vám môžeme vyrobiť dané diely podľa vašich rozmerov. Nábytok na objednávku ako atypické diely.









Aldo býva s vami, buďme v kontakte