Zaťahovací bočná markíza 160×300 cm Dekorhome Krémová

Zaťahovací bočná markíza 160x300 cm Dekorhome Krémová

Do obchodu

Táto jednoduchá, a pritom štýlová bočné markíza poskytuje súkromie a vytvára útulné miesto. Pomáha tiež chrániť pred vetrom a nízkym slnkom. Markízu ponúkame v šiestich farebných variantoch: hnedá, krémová, modrá, čierna, červená a sivá. Pretože je vyrobená z polyesteru, odolného voči UV žiareniu a roztrhnutiu, je tiež veľmi rezistentné. Kazeta sa inštaluje na drevený stĺpik v zvislej polohe a zaťahovateľný markíza sa z nej rovno vysunie. Šírka zásteny je nastaviteľná až na 300 cm. Markíza má rovnako automatickú samonavíjacie funkciu. Balenie obsahuje montážne príslušenstvo. Farba:
hnedá
krémová
modrá
čierna
červená
sivá Farbu markízy zvoľte vo variantoch produktu. Materiál:
polyester / oceľ Rozmery:
Srike: 0 – 300 cm
výška: 160 cm Hmotnosť:
7,9 kg

GAMERO 28 účková sedačka Inari 96 pravá

GAMERO 28 účková sedačka Inari 96 pravá

Do obchodu

Moderná účková sedačka GAMERO je v elegantnom a štýlovom prevedení. Je vhodná do väčších obývacích priestorov. Zaujme aj náročných zákazníkov.Vďaka kombinácii materiálov vám sedačka ponúkne pohodlné sedenie. Sedacia časť je vyrobená z vlnovcovej pružiny a PUR peny s tvrdosťou T3040. Opierková časť je vyrobená z PUR peny s tvrdosťou T2542.Sedačka GAMERO vám ponúka pohodlné sedenie a leňošenie. Isto vás potešia jej štýlové polohovacie záhlavníky. Na sedacej časti sa nachádza efektné prešívanie. Takto je dizajn sedačky elegantne prepojený a vytvára moderný celok. Elegantné nožičky sú v striebornom farebnom prevedení. Sedačka je čalúnená kvalitnou látkou Inari 96.Sedačka vás poteší praktickým úložným priestorom. Tiež disponuje funkciou rozkladu. Spacia plocha: 125 x 266 cm, vhodná na príležitostné spanie. Hĺbka sedu: 58 cm, výška sedu: 43 cm.Rozmery (š,v,h): 345 x 90 x 202 cm. Účková sedačka je v pravom prevedení. V ponuke je aj v ľavom prevedení.Dodávame v demonte.

Stôl do jedálne Micasa

Stôl do jedálne Micasa

Do obchodu

Dĺžka 138 cm, šírka 90 cm a výška 75 cm. Moderný jedálenský stôl inšpirovaný industriálnym štýlom. Pevná doska v dekore dreva dub lancelot. Stabilná kovová konštrukcia v čiernej matnej farbe.

Sedacia Súprava Multi

Sedacia Súprava Multi

Do obchodu

Táto sedacia súprava je v šik tmavosivej koženke a sivej tkanine a čím určite zaujme je jej L tvar a preto ponúka dostatok pohodlného miesta pre odpočinok a relax. Sedacia súprava má rozmery 260x184cm a má vysoko kvalitné Nosag pružiny, ktoré Vám poskytnú komfort sedu na denný relax. Obličkové vankúše, nastaviteľné hlavové opierky a podrúčky Vám ponúknu extra pohodlie. Súčasťou sedacej súpravy je taktiež praktická funkcia lôžka so štedrou plochou 227x138cm, čo umožní pohodlné prespanie pre Vašich hostí a priateľov. Ďalšou praktickou funkciou je úložný priestor, kde môžete odložiť prikrývky a vankúše. S touto kvalitnou sedacou súpravou pretvoríte Vášu obývaciu izbu na útulnú miestnosť v modernom štýle. Poznámka: Výber ďalších poťahov látiek a farieb nájdete na našich Möbelix pobočkách v individuálnych cenách.

Vysokoodolný koberec Webtappeti Lavagna, 58 × 115 cm

Vysokoodolný koberec Webtappeti Lavagna, 58 × 115 cm

Do obchodu

Koberce Floorita si zamilujete. Nielen, že svojimi krásnymi farbami rozžiaria každý interiér, ale navyše sú vernými parťákmi, ktorí už niečo vydržia. Sú totiž vyrobené zo zmesi polyesteru, bavlny a ďalších vlákien, vďaka čomu sú extrémne odolné. Môžete ich tak použiť aj na zaťažovaných miestach, ako je kuchyňa, chodba alebo kúpeľňa. Svoje miesto si nájdu skrátka kdekoľvek. A to najlepšie nakoniec – môžete ich pokojne prať v práčke!

Rongomic Věšák na oblečení Ugari černý

Rongomic Věšák na oblečení Ugari černý

Do obchodu

Věšák se stabilní a robustní konstrukcí je vyztužen, aby byla zaručena lepší stabilita. Věšák na oblečení vhodný do šaten, předsíní nebo třeba i do ložnice. Vyroben je z kvalitních materiálů s jednoduchou strukturou a odolný je i proti korozi. Stylový vzhled s 12 háčky optimálně využívá prostor a zároveň jej i pěkně vyplňuje. Spodní část je vybavena komponenty proti poškrábání podlahy. Materiál: kovové trubky
Výška: 182 cm
Průměr dna: 44 cm

Paraván Autumn Sky Dekorhome 135×172 cm (3-dielny)

Paraván Autumn Sky Dekorhome 135x172 cm (3-dielny)

Do obchodu

Dekoratívne paraván je jedinečnou ozdobou pre moderné interiéry. Paraván je obojstranne potlačený. Vďaka perfektnému spracovaniu a originálnym motívom tlačeným v kvalite Full HD dodáva paraván jedinečné čaro každému interiéru. Dekoratívnych paraván do bytu je originálny nápad na výzdobu interiéru. Za zmienku stojí ich praktické využitie – izbový paraván možno využiť napr. S cieľom uschovanie sušiaku. Je to veľmi originálne ozdoba miestností, ktoré môže využiť nielen doma ale aj v obchodných priestoroch ako napr .: v kaderníctve, v ordinácii. Paraván sa ideálne hodí do: izby ako dekoračný nábytok oddeľujúca veľkú obývaciu miestnosť od jedálne či kuchyne
garsónky pre oddelenie dennej časti od spálne
spálne napr. na oddelenie otvoreného šatníka
butikov a kozmetických salónov – ako originálny doplnok a šatňa v jednom
spoločných detských izieb ako diskrétne rozdelenie priestoru
veľkých bytov a loftov Rozmer 3-dielneho:
výška: 172 cm
dĺžka: 135 cm
dĺžka jedného dielu: 45 cm Rozmer 5-dielneho:
výška: 172 cm
dĺžka: 225 cm
dĺžka jedného dielu: 45 cm Technické údaje:

Detské bavlnené obliečky Good Morning Green Unicorn, 140 × 200 cm

Detské bavlnené obliečky Good Morning Green Unicorn, 140 × 200 cm

Do obchodu

Aby sa vaše deti prebudili a vyspali doružova, kúpte im príjemné bavlnené obliečky. Zo širokej škály farieb, vzorov a dekorov si vyberie každé dieťatko. Obliečky sú vyrobené zo 100{6d807a386f22554150ddb7ef9d7597aeb42c17b5a57143d3da9d4b09bd481df0} bavlny, takže je príjemný na dotyk, skvele saje, je priedušný a ľahký na údržbu OBÁLKOVÉ ZAPÍNANIE
Obliečky s obálkovým typom zapínania sú doplnené prehybom látky, ktorý je všitý do vnútornej časti obliečky. Toto vrecko teda stačí len pretiahnuť cez paplón či vankúš a máte oblečené. Hlavnou výhodou tohto zapínania je práve veľmi jednoduchá manipulácia a rýchle prezliekanie paplónov a vankúšov. Vďaka absencii gombíkov a zipsov sa navyše počas prania nemusíte obávať ničenia bubna práčky.
– Materiál: 100{6d807a386f22554150ddb7ef9d7597aeb42c17b5a57143d3da9d4b09bd481df0} bavlna

Bambusový otočný podnos Bambum Lily, ⌀ 28 cm

Bambusový otočný podnos Bambum Lily, ⌀ 28 cm

Do obchodu

Sami sme boli prekvapení, ako skvele sa bambusové drevo dokáže v domácnosti vynímať. Bambus sa od klasického dreva líši hneď v niekoľkých hlavných bodoch. Než dorastie do plnej sily, trvá mu to okolo 5 rokov, zatiaľ čo napríklad dubu to môže trvať až 50 rokov. Využívanie bambusu je teda pre prírodu menšou záťažou ako výrub urastených stromov. Bambus je tiež odolnejší, ľahší a antibakteriálny.
– Rozměry: 5 cm (výška)
– Hmotnost: 550 g
– Průměr: 28 cm
– Materiál: bambus
– Starostlivosť a údržba: odporúčame umývať ručne
– Vlastnosti: antibakteriálne, odolné

Komoda Boni *cenový Trhák*

Komoda Boni *cenový Trhák*

Do obchodu

Nadčasová, výborne kombinovateľná komoda v perlovo-bielej farbe vám ponúka praktické riešenie na zväčšenie úložného priestoru vo vašom domove. Vďaka melamínovej úprave sa veľmi dobre udržiava. Pozostáva z 2 dverí a 1 vkladacej police. S rozmermi 60 x 70 x 30 cm (Š/V/H) sa hodí do obývacej izby, spálne, ale aj pracovne, či chodby. Odkladacia plocha sa dá využiť na bytové doplnky a dekorácie. Flexibilná komoda s mnohými možnosťami – presvedčte sa sami!

Tmavomodrá dvojmiestna pohovka s čiernymi nohami Mazzini Sofas Amelie

Tmavomodrá dvojmiestna pohovka s čiernymi nohami Mazzini Sofas Amelie

Do obchodu

Giorgio je rad sedacieho nábytku, ktorý svojím dizajnom, z ktorého je zjavné, ako pohodlné tieto modely sú, pozýva do svojej náruče. V tejto kolekcii sa snúbi inšpirácia severským štýlom s jemnými retro prvkami. Čerešničkou na torte sú potom gombíky, ktoré kreslá aj pohovky dovádzajú do dokonalosti. O značke: Paolo Bellutti ponúka širokú škálu kolekcií sedacieho nábytku vyrobeného výhradne v Európe. Kreslá, pohovky aj podnožky spája šik súčasný dizajn, starostlivé spracovanie a dôraz na detail. Paolo Bellutti vie, že na pohodlí a kvalite záleží, a preto na svoju produkciu vyberá len kvalitné materiály.

Modrý detský vankúšik s prímesou bavlny Apolena Pillow Toy Panda, 25 x 36 cm

Modrý detský vankúšik s prímesou bavlny Apolena Pillow Toy Panda, 25 x 36 cm

Do obchodu

Toto nie je len tak obyčajný vankúšik. Ide aj o obľúbenú hračku a ochrancu pokojného snívania našich milovaných zlatíčok. Uvidíte sami, ako sa im radosťou rozžiaria očká pri pohľade na hravý motív tohto kúsku. Veselé farby a motív sú skvelou kombináciou pre precvičovanie detskej fantázie a vnímanie okolitého sveta. Urobme im ho teda čo najkrajší ♥ Vankúšik môžete prať ručne, ale aj v práčke na jemný režim, len sa vyhnite sušeniu v sušičke. Zaistíte tak dlhšiu životnosť a stálosť farieb potlače.
– Rozměry: 25 x 36 cm (délka x šířka)
– Hmotnost: 100 g
– Materiál: bavlnené plátno, drevo
– Poznámka: vankúšik nemá zapínanie, výplň tak nemožno vybrať
– Starostlivosť a údržba: perte v ruke či v práčke na 30 °C na jemný program, neodporúčame sušiť v sušičke

Dáždnik záhradné 3.5 x 2.5m bambus: prírodné olefíny

Dáždnik záhradné 3.5 x 2.5m bambus: prírodné olefíny

Do obchodu

Dáždnik záhradné 3.5 x 2.5m bambus: prírodná olefíny Rozmery Dĺžka: 350cm Šírka: 250cm Výška: 248cm Priemer držadla: 48mm Hmotnosť: 18kg Prehľad rôznych variantov tohto produktu prírodné olefíny – obj .číslo: OS2162 Prehľad použitých farieb prírodné Prehľad použitých materiálov olefíny

Kovový svietnik Dakls Max, výška 14 cm

Kovový svietnik Dakls Max, výška 14 cm

Do obchodu

Plápolajúca sviečka dokáže s večerom urobiť divy. Romanticky ladený kovový svietnik je vyšperkovaný do posledného detailu. Položte ho na stôl alebo ním vyzdobte cestičku na záhrade. Kochajte sa tou nádherou a nebojte sa podľahnúť tej magickej atmosfére.
– Rozměry: 11 x 11 x 14 cm (délka x výška x šířka)
– Hmotnost: 180 g
– Materiál: kov

Vešiaková skriňa GRAND TYP 1 dub sonoma Tempo Kondela

Vešiaková skriňa GRAND TYP 1 dub sonoma Tempo Kondela

Do obchodu

Skriňa GRAND TYP 1 je vyrobená z laminovanej drevotriesky vo farbe dub sonoma. Hrany sú ukončené vrúbkovanou lištou.Skriňa poskytuje dostatok úložného priestoru. Je rozdelená na vešiakovou a policovú časť. V spodnej časti sú tri šuplíky.Možno k nej dokúpiť ďalšie produkty zo sektorového programu GRAND.Farba:dub sonomaMateriál:laminovaná DTDRozmery:šírka: 161 cmhĺbka: 55 cmvýška: 192 cmHrúbka korpusu: 16 mmHrúbka vrchnej a spodnej dosky: 22 mmHmotnosť:140,5 kgDodáva sa v demonte.Dodacia lehota pri tovare na objednávku je 6 – 8 týždňov.

Kvalitex Thermo chránič matraca s PU nepriepustný , 180 x 200 cm

Kvalitex Thermo chránič matraca s PU nepriepustný , 180 x 200 cm

Do obchodu

Thermo chránič s polyuretánom je úžasne mäkký a ponúkne vám veľa komfortu a pohodlia. Je vyrobený prešitím dutého vlákna s tkaninou – 100{6d807a386f22554150ddb7ef9d7597aeb42c17b5a57143d3da9d4b09bd481df0} polyestrom (mikrovlákno). Táto tkanina je veľmi príjemná na dotyk a vyniká svojimi tepelnými vlastnosťami. Na rubovej strane chrániča je lamináciou pripevnený polyuretánový materiál, ktorý bráni prieniku kvapaliny na matrac. Vďaka tejto vlastnosti je chránič plne nepriepustný, ale priedušný. Matrac teda nie je v uzatvorenom priestore. Priedušnosť thermo chrániča eliminuje potenie spiaceho človeka. Thermo chránič matraca s polyuretánom súčasne chráni matrac i pred mechanickým poškodením. Tento druh chrániča matraca je špičkou na českom i európskom trhu.

Koberec Vitaus Fleur, 80 × 150 cm

Koberec Vitaus Fleur, 80 × 150 cm

Do obchodu

Márne hľadáte koberec, ktorý je vysokoodolný, protišmykový, možno ho prať na 30 °C a ešte k tomu je aj originálny? Všetky spomínané atribúty sa podarilo splniť kobercom od značky Vitaus! Koberce sú vyrobené z mikropolyamidu, vďaka čomu toho veľa vydržia. Hodia sa na miesta, ktoré sú pod veľkou záťažou ako trebárs do kuchyne alebo chodby. Rovnako vyniknú pod kávovým stolíkom, pohovkou alebo pri posteli.

4home Bavlnené obliečky Bodka Čokoláda, 220 x 200 cm, 2 ks 70 x 90 cm, 220 x 200 cm, 2 ks 70 x 90 cm

4home Bavlnené obliečky Bodka Čokoláda, 220 x 200 cm, 2 ks 70 x 90 cm, 220 x 200 cm, 2 ks 70 x 90 cm

Do obchodu

Užite si maximálne pohodlie v čokoládovom potešení! Obľúbené bodkované obliečky v čarovnej čokoládovo-vanilkovej farebnej kombinácii pre všetkých milovníkov maškrtenia a kvalitného spánku. Štýlové bodky à la Pretty Woman v kombinácii s kvalitnou príjemnou 100{6d807a386f22554150ddb7ef9d7597aeb42c17b5a57143d3da9d4b09bd481df0} bavlnou prinesú isté sladké sny a zaručia, že sa vyspíte krásne do ružova.Obliečky sú obojstranné – z jednej strany čokoládové s vanilkovými bodkami, z druhej strany vanilkové s čokoládovými bodkami – môžete ich teda ľubovoľne kombinovať a meniť svoju posteľ každý deň. Pre maximálne pohodlie majú obliečky praktické zapínanie na zips.Súprava obsahuje: 2x obliečka na vankúš 70 x 90 cm
1x obliečka na prikrývku 220 x 200 cm