dtelektronik.sk

 

0907 244 337

info@dtelektronik.sk

Vyradené z predaja

ÚvodVyradené z predaja
Zobrazené produkty 1 - 18 z celkových 29979
Zobraziť stranu: 1 2 3 ... 1666 »

Vysávač tyčový DREAME Z10 Station akumulátorový

Vysávač tyčový DREAME Z10 Station akumulátorový

Objavte novú úroveň vysávania. Dreame Z10 Station využíva automatickú vyprázdňovaciu stanicu, ktorá zabraňuje priamemu kontaktu s nečistotami. Kapacita prachového vrecka stanice je navyše 2,5 litra, čo vystačí približne na 90 dní. Na druhej strane sací výkon 20 000 Pa a výkonný bezkefový motor sa premietajú do vysokej produktivity. LED podsvietenie uľahčuje vysávanie zákutí a tichá prevádzka prístroja nespôsobuje nepríjemný hluk. Vysávač Z10 Station je navyše ľahký a nespôsobuje nepohodlie ani únavu pri vysávaní vyšších políc alebo záclon.

Automatická vyprázdňovacia stanica - bez kontaktu s nečistotami
Pre ešte väčšie pohodlie je vysávač Z10 Station vybavený vyprázdňovacou stanicou - stačí do nej vysávač umiestniť. Približne po 10 sekundách sa nádoba na prach vyprázdni. A čo viac, po dokončení sa stanica automaticky vypne, aby sa šetrila energia. Technológia zachytávania prachu zase znižuje množstvo prachových častíc vo vzduchu, čo zaisťuje účinnejšie upratovanie. To ale nie je všetko! Stanica tiež umožňuje vysávač nabíjať – po približne 3,5 hodinách bude pripravený pokračovať v práci.

Vysoko účinné upratovanie
Dajte zbohom prachu a alergénom. Dreame Z10 Station využíva bezkefový motor, ktorý pracuje pri 108 000 otáčkach za minútu. Vďaka saciemu výkonu 20 000 Pa vysávač ľahko zachytí prach, vlasy, chlpy alebo omrvinky a zanechá povrch bez nečistôt. Okrem toho vysávač Z10 Station vysáva na jedno nabitie až 65 minút, takže upratáte celý byt bez prerušenia kvôli nabíjaniu prístroja.

Univerzálna podlahová kefa
Koberce, dlaždice, drevené podlahy - s tým všetkým si vysávač Z10 Station bez problémov poradí. Obsahuje univerzálnu kefu, ktorú využijete na rôzne typy povrchov. Pokročilá konštrukcia kefy pripomínajúca hrebeň presne zachytí vlasy, zabráni ich zachyteniu vo valci kefy a potom ich nasmeruje priamo do zásobníka. Otvory umiestnené na prednej strane navyše rýchlo zachytia a pozbierajú prach, omrvinky a ďalšie nečistoty.

LED osvetlenie kefy
Upratujte ešte dôkladnejšie aj v zle osvetlených priestoroch. Modré LED podsvietenie použité v univerzálnej kefe vrhá svetlo v širokom uhle 138 °. To vám uľahčí vysávanie priestoru pod posteľou, pohovkou, skriňou a ďalších ťažko prístupných miest. Modré diódy LED vyžarujú svetlo s vlnovou dĺžkou, ktorá dokáže detekovať malé častice, ako je prach, vlasy a chlpy.

Šetrné a účinné vysávanie
Kefa s mäkkými štetinami bude dobre fungovať na povrchoch, ako sú panely - účinne a zároveň šetrne odstraňuje nečistoty bez toho, aby poškrabal podlahy. Umožní vám zbaviť sa prachu, omrviniek alebo vlasov. Vďaka premyslenej konštrukcii s ním môžete ľahko manévrovať a vysávať ťažko prístupné priestory, napríklad medzi stoličkami alebo na okrajoch.

Ľahko sa zbaví vlasov
V sade nájdete mini energetickú kefu, vďaka ktorej sa ľahko zbavíte chlpov z vášho nábytku. Široký otvor kefy vám umožní rýchlo odstrániť chlpy a lupiny z pohovky, postele, kresiel atď. Navyše rovnako ako univerzálna kefa využíva modré LED podsvietenie, ktoré osvetľuje čistený priestor. Teraz ľahko odhalíte aj tie najmenšie nečistoty.

Prídavné kefy
S kefou Dreame Z10 Station vyčistíte takmer každé zákutie. Zariadenie môže fungovať aj ako ručný vysávač. Pripojte k nemu mäkkú prachovú kefu, ktorá vás zbaví omrviniek zo stola alebo kuchynskej linky. K dispozícii je tiež kefa 2 v 1, s ktorou môžete vysávať úzke priestory. Využijete ho tiež na vysávanie žalúzií, záclon alebo políc nad nimi - na tento účel na vysávač nasaďte predlžovaciu trubicu.

Najdôležitejšie informácie na dosah ruky
Používanie vysávača pre vás nebude problém. Dreame Z10 Station využíva dotykový displej, ktorý vám v reálnom čase poskytuje informácie o prevádzkovom stave vysávača. S jeho pomocou si môžete prečítať úroveň nabitia batérie, stav upratovania alebo stupeň znečistenia povrchu.

Filtruje až 99,9 % nečistôt/h3>
Dreame Z10 Station je vybavený päťstupňovým filtračným systémom, ktorý účinne zachytáva prachové častice aj väčšie nečistoty. Použitie moderných roztokov navyše eliminuje riziko množenia baktérií. Filter tiež zabraňuje sekundárnemu znečisteniu vzduchu. Jeho účinnosť dosahuje 99,9%, takže si môžete byť istí, že vaša domácnosť je bez alergénov.

Jednoduché skladovanie a udržiavanie čistoty
Udržiavanie vysávača v perfektnom stave nevyžaduje veľa času a úsilia. Súčasti, ako je prachová nádoba a súčasti filtra, môžete opláchnuť pod tečúcou vodou, čím predĺžite ich životnosť. Priložená rukoväť vám zase umožní uložiť kefy, takže všetko príslušenstvo budete mať na jednom mieste. Medzitým môžete vysávač umiestniť do vyprázdňovacej stanice.

Technické parametre:

Sací výkon: až 20 000 Pa
Prevádzková doba: až 65 min
Kapacita nádoby na prach: 600 ml
Funkcia mopu: nie
Kapacita batérie: 2900 mAh
Doba nabíjania: cca 3,5 h
Hmotnosť: 2.80 kg
Typ filtra/th>: E12 (APB04)
Funkcia: Vyprázdňovacia a nabíjacia stanica, HD displej, LED osvetlenie kefy, sada ďalšieho príslušenstva

Obsah balenia:

vertikálny vysávač
vyprázdňovacia stanica
univerzálna kefa
kefa s mäkkými štetinami
mini electrická kefa
2v1 kefa
mäkká prachová kefa
držiak na príslušenstvo
2x vrecko na prach
užívateľský manuál

Kultivátor DEMON M83260

Kultivátor DEMON M83260

Motorový kultivátor 37cm DEMON

Motorový kultivátor je nevyhnutným zariadením na uvoľnenie a vyrovnanie veľkej plochy pôdy v záhrade. Najčastejšie sa používa pred založením záhrady či trávnika. Kultivátor je možné tiež použiť na odstraňovanie nežiaducich rastlín, miešanie kompostu, na rašeliny a hnojivá na pôdu.

Vlastnosti:

Prispôsobený pre prácu v ťažkých podmienkach
Zariadenie je možné použiť aj na veľkých plochách
Ideálne pre ťažko kompaktnú hlinitú zeminu
Výkonný motor, ktorý zvládne prácu aj v ťažkom teréne
Nízka hmotnosť 17 kg a pevná skladacia rukoväť šetrí miesto
Zariadenie je vybavené 16-timi nožmi s pracovnou šírkou 37 cm
Technické údaje:

Motor: 2taktný; vzduchom chladený
Výkon: 2,6 kW
Zdvihový objem: 62 cm3
Šírka záberu: 37 cm
Max. otáčky: 6500 ot/min
Voľnobežné otáčky: 3000 ot/min
Pracovná hĺbka: 13 cm
Objem palivovej nádrže: 1200 ml
Pomer zmesi: 25 : 1 (palivo : olej)
Hmotnosť: 17 kg

Gril plynový FIELDMANN FZG 3018

Gril plynový FIELDMANN FZG 3018

Gril plynový FILEDMANN

Technické parametre:

- 4x hlavný horák a 1x bočný horák
- Zapaľovanie: integrovaný systém
- Grilovacia plocha: 60 x 42 cm
- Grilovacia výška: 86 cm
- Nerezové časti: veko, madlo, dvierka, controlný panel
- Rošt a doska: liatinový
- Teplomer
- 4x kolieska s brzdou pre ľahšiu manipuláciu
- Veľkosť grilu: 122 x 57 x 112 cm

Nôž FZR 9040-E pre FIELDMANN FZR 2037-E

Nôž FZR 9040-E pre FIELDMANN FZR 2037-E

Náhradný nôž pre kosačku FZR 2037-E, FZR 70385-0

Kladivo DELI EDL441008

Kladivo DELI EDL441008

Mini pazúrikové kladivo je praktický viacúčelový nástroj, ktorý sa uplatní v mnohých situáciách. Kladivo je vyrobené z odolného materiálu, ktorý zaručuje dlhodobé používanie. Vďaka miniatúrnym rozmerom je kladivo veľmi skladné a ľahko sa prenáša, pritom je však dostatočne výkonné a účinné, aby sa dalo použiť na mnoho rôznych úloh. Skvele sa bude hodiť na prácu v domácnosti, dielni alebo na záhrade, a pretože zaberá tak málo miesta, môže vám poslúžiť aj pri cestovaní. Oplatí sa ho mať vo svojom kufríku s náradím!

Premyslený design
Kladivo má špeciálne tvarovanú rukoväť, ktorá zaisťuje bezpečné a pohodlné používanie náradia aj pri intenzívnej práci. Hlava kladiva je v tvare pazúru, čo z neho robí ideálny nástroj na odstraňovanie klincov a iných predmetov, ktoré vyžadujú jemný a presný úder.

Súprava na Fotovoltaický ohrev vody GETI GWH01 2375W 5x PV Jinko Solar

Súprava na Fotovoltaický ohrev vody GETI GWH01 2375W 5x PV Jinko Solar

Súprava na jednoduchú inštaláciu ohrevu vody v bojleroch a ďalších zariadeniach.

Sada sa skladá z 5 monokryštalických panelov JKM475N-60HL4-V N-Type černý rám Jinko Solar ( 5x 04280371 ) s výkonom 450W každý, GETI kontroléra GWH01 4000W ( 1x 04290246 ) a kompletné 25 metrov dlhé kabeláže ( 25x 04290190 + 25x 04290189 ) s priloženými MC4 konektormi( 2x 03360241 + 2x 03360240 ).

Upozornenie: Invertor GETI GWH je vhodný iba pre odporové záťaže s bimetalovým termostatom (nie je vhodný pre elektronikou riadené termostaty!)

Systém je jednoduchý, vyžaduje iba pripojenie 5 fotovoltaických panelov s prevádzkovým napätím cca 34V alebo zodpovedajúcim počtom ďalších ku kontroléru GWH01 a energetikou záťaží ( bojler, vykurovacia špirála, elektrokotol, podlahové vykurovanie a ďalšie).

Invertor GETI GWH01 je vybavený LED diódovým panelom, ktorý užívateľa informuje o stave v akom sa invertor aktuálne nachádza. :
- indikácia ohrevu vody z FV panelov
- indikácia ohrevu vody zo siete 230V AC
- indikácia povodzu
- indikácia chybového stavu

Maximálny výkon kontroléra je 4000W, kontrolér má prioritný vstup z fotovoltaických panelov a pri poklese tohto napätia pod 120V bude ohrev vody napájaný zo sieťového napätia 230V AC.


Ide o nadrozmerný tovar, na ktorý sa nevzťahuje doprava zadarmo. Doba dodania od vytvorenia objednávky sa môže predĺžiť o 3-4 pracovné dni.

Technické parametre:

SOLÁRNY KONTROLÉR GETI GWH01

- vstupné napätie (VDC): 160 až 350 (VDC)
- vstupné napätie (VAC): 230 V AC
- výstupné napätie [VAC]: 230 V AC (VAC)
- maximálny výkon: 4000 W
- funkcia MPPT: ÁNO
- pripojenie FV panelov: Sériovo alebo sériovo paralelné
- prioritný vstup: FV panely
- záložný vstup: sieťový 230V AC
- pracovná teplota: -25 °C ~ + 55 °C
- účinnosť: > 99 %
- chladenie: pasívne
- ochrana proti skratu na vstupe
- ochrana proti prehriatiu
- vstupné pripojenie FV panelov: MC4 konektory
- vstupné pripojenie 230V AC: skrutkovacia svorka
- výstupné pripojenie 230V AC: skrutkovacia svorka
- materiál: Hliník
- stupeň krytia: IP65
- rozmery d x š x v [mm]: 250 x 155 x 80 mm
- váha: 3 kg

Fotovoltaický panel 475W JKM475N-60HL4-V N-Type černý rám Jinko Solar

Technické parametre:

- menovitý výkon: 475 W
- typ: monokryštalický
- účinnosť modulu: 22.01 %
- maximálny prúd (Imp): 13.49 A
- maximálne napájacie napätie (Vmp): 35.21 V
- napätie naprázdno (Voc): 42.54 V
- skratový prúd (ISC): 14.23 A
- maximálne systémové napätie: 1000/1500VDC (IEC)
- tolerancia výstupu: 0~+3%
- typ konektora: MC4 / MC4 kompatibilný
- predné sklo: 3.2 mm tvrdené sklo s nízkym obsahom železa, antireflexná vrstva, vysoká priepustnosť
- stupeň krytia: IP68
- rozmery modulu: 1903 x 1134 x 30 mm
- typ článku: N-Type, Mono-kryštalický
- počet buniek: 120 (6x20)
- hmotnosť: 24.2 kg
- rám: eloxovaná hliníková zliatina
- farba rámu: čierna
- spojovacia krabica: IP68
- výstupné káble: TÚV 1×4,0 mm2 (+): 400 mm, (-): 200 mm alebo prispôsobená dĺžka


VAROVANIE! Systém je určený iba pre záťaže odporového charakteru.

Súprava obsahuje:
5 monokryštalické FV panely JKM475N-60HL4-V N-Type černý rám Jinko Solar
Solárny kontrolér GETI GWH01
Súprava káblov 25 metrov
Konektory MC4
inštrukcie na inštaláciu

Párty stan HAPPY GREEN Sultan 3x3m Antracit skladací

Párty stan HAPPY GREEN Sultan 3x3m Antracit skladací

Skladací altánok SULTAN o rozmere 3 x 3 ma výškou 2,5 m so stabilnou nosnou konštrukciou nohy 30 x 30 / 25 x 25 mm a skladacím nožnicovým mechanizmom rebier 10 x 18 mm. Strešný poťah 210D Oxford je opatrený vnútornou striebornou vrstvou a dvojitým nástrekom pre zvýšenie odolnosti proti poveternostným vplyvom.

Stereo inštalačný zosilňovač s WIFI a LAN * 2×50W * FM a internetové rádio * USB/microSD/MP3/BT

Stereo inštalačný zosilňovač s WIFI a LAN * 2×50W * FM a internetové rádio * USB/microSD/MP3/BT

Streamujte bezdrôtovo svoju obľúbenú hudbu pomocou tohto zosilňovača s WiFi a Bluetooth pripojením. Poskytuje výkon až 50W na kanál pri 8 Ohmoch a má vstavané pripojenie LAN/Wi-Fi, AirPlay, Bluetooth a DLNA pre bezdrôtové pripojenie k vášmu kompatibilnému inteligentnému zariadeniu. Obsahuje stereo linkový vstup (2xRCA), AUX vstup (jack3,5mm), Mikrofónny vstup (jack6,3mm). Vstavaný MP3 prehrávač má USB a microSD vstup a Bluetooth pripojenie pre bezdrôtové prehrávanie hudby zo smartfónu, tabletu, PC alebo Macu. Zosilňovač má vstavaný FM tuner a internetové rádio (streamer).

Vlastnosti:
Bezdrôtový WiFi multiroom zosilňovač - DNLA Airplay kompatibilný
Vstavaný prehrávač médií s USB/microSD/FM a Bluetooth
Wi-Fi streamovanie s ovládaním cez smartfón
Bezplatná aplikácia Wi-Fi Legacy Player pre Android alebo iOS
Podporujte Spotify, DLNA, airplay, internetové rádio a akékoľvek online rozhlasové stanice.
Podpora viacerých zón alebo viacerých miestností rôznej hudby
Podpora viacerých mobilných zariadení pre diaľkové ovládanie cez Wi-Fi
LAN port a WPS na resetovanie adresy Wi-Fi
Menovitý výkon 2x50W do 8ohm
Ovládanie hlasitosti mikrofónu a Master, ovládanie basov a výšok
Ochrana proti skratu, preťaženiu a prehriatiu
24V DC napájací adaptér je súčasťou balenia.


Parametre produktu:
Impedancia: 4-8 Ohm
Wi-fi: 1
Frekv. rozsah: 50-20000 Hz
Vonkajšie rozmery: 230x190x61 mm
Výkon MAX: 2x 100 W
Výkon RMS: 2x 50 W
Celková hmotnosť: 1.0 kg
Bluetooth: 1
USB: 1
FM rádio: 1
Výkon RMS/kanál: 50 W
Napájanie: 24V DC/2A pomocou adaptéra

Náhradné tablety ORION Humi 4x450g

Náhradné tablety ORION Humi 4x450g

Tableta - náplň do odvlhčovačov vzduchu sa výborne hodí ako náhradná náplň do odvlhčovača 832375, ale je univerzálna a hodí sa aj do iných bežne dostupných odvlhčovačov vzduchu, kde nasáva vlhkosť zo vzduchu a hromadí ju v zásobníku. Vzduch prúdi okolo tablety a účinnosť odvlhčovania je tak ešte vyššia. Použitie odvlhčovacích tabliet prispieva k zdravému prostrediu vo Vašej domácnosti. Tableta postupne znižuje účinnosť a stráca sa a po vyčerpaní ich účinkov je potrebné ju nahradiť novou tabletou - táto doba závisí od veľkosti miestnosti a vlhkosti vzduchu v miestnosti, v ktorej je umiestnená. Veľmi široké použitie - pivnice, garáže, byty, chalupy ... Sada 3 +1 ks. Rozmery 1 tablety: 450 g, priemer. 10 cm, v. 3,8 cm.

Sada popruhu s batériami BOBOVR M3 Pro pre Oculus Quest 3

Sada popruhu s batériami BOBOVR M3 Pro pre Oculus Quest 3

Hlavový popruh BOBOVR M3 Pro je dokonalým riešením pre užívateľov Oculus Quest 3, ktorý ponúka nielen výnimočné pohodlie, ale aj predĺženú dobu hrania. Vďaka starostlivo navrhnutej konštrukcii a viacbodovému nastaveniu sa dokonale prispôsobí tvaru vašej hlavy. Súčasťou balenia je navyše náhradná batéria, ktorá vám poskytne ešte viac času na virtuálne dobrodružstvo.

Nevídané pohodlie
Opasok je navrhnutý tak, aby znižoval tlak na tvár a poskytoval maximálne pohodlie pri používaní okuliarov Oculus Quest 3 VR. Jeho viacbodové nastavenie vám umožní ľahko prispôsobiť remienok tvaru vašej hlavy. Hmotnosť priloženej batérie je navyše znížená na iba 140 gramov, čo zaisťuje rovnomerné rozloženie hmotnosti na hlave.

Rozšírené možnosti hrania
Batéria B2 predstavuje výkonný zdroj energie v kompaktnom prevedení. S kapacitou 5200 mAh vám zaistí dlhé hodiny nepretržitého hrania vo virtuálnej realite. Vďaka tomu si môžete užívať 2 hodiny intenzívneho používania okuliarov Oculus Quest 3 VR. Plné nabitie batérie trvá iba 3 hodiny! Vďaka magnetickému pripojeniu ju navyše ľahko pripevníte k hlavovému popruhu BOBOVR a funkcia hot swap vám umožní vymeniť vybitú batériu bez toho, aby ste museli zariadenie vypínať.

Technické parametre:

Hmotnosť: 236 g
Rozmery: 203 x 128 x 199 mm
Materiál: ABS + PC
Kapacita: 3,7 V = 5200mAh, 19,24W
Nominálna kapacita: 5V - 1,5A, 3200mAh
Doba nabíjania batérie na 100%: 3 hodiny
Prevádzková doba batérie: Približne 2 hodiny
Typ: Lítiová
Rozmery: 85 x 47 x 32 mm

Obsah balenia:

Popruh na hlavu
Batéria B2
Kábel USB-C
PU kožená podložka

Stôl grilovací KETER Unity Chef 415 L Graphite

Stôl grilovací KETER Unity Chef 415 L Graphite

Radi si v lete posedíte s rodinou as priateľmi vonku na záhrade? Holdujete grilovaným pokrmom? Grilovací stolík Keter Unity Chef ponúka úžasnú kapacitu 415 litrov na uloženie kuchárskeho náčinia. Nerezová pracovná doska, integrovaný drez, praktická rukoväť s háčikmi na zavesenie utierok, nastaviteľné nohy stolíka, otvárač na fľaše a extra veľká úžitková polica na poháre a taniere dohromady vytvárajú dokonalý kuchynský ostrovček na vonkajšie varenie, grilovanie, prípravu a servírovanie pokrmov umývanie a utieranie riadu. Tento multifunkčný grilovací stôl si jednoducho zamilujete!

Šetrný k prírode
Tento veľký pomocník slúži aj ako praktický úložný priestor s kapacitou 415 l as možnosťou uzamknutia skriniek. Zvládnete tak v ňom uskladniť všetky potrebné propriety na prípravu a servírovanie jedla a pitia. Tento produkt je zo 75% vyrobený z recyklovaného plastu – pevná umelá živica, ktorá je odolná voči poveternostným vplyvom a UV žiareniu. Používaním tohto grilovacieho stola tak pomáhate chrániť prírodu aj udržateľnosť našej planéty.

- Praktický stolík Keter Unity Chef s kapacitou 415 l nesmie chýbať na žiadnej grilovacej párty
- Umožní varenie, grilovanie, prípravu i servírovanie jednotlivých pokrmov a poskytne miesto na rozlievanie drinkov
- Pracovná doska z potravinárskej nerezovej ocele AISI 304 je odolná proti vode aj slabým kyselinám
- Integrovaný drez pripojíte k prívodu vody a odpadu a môžete umývať riad na záhrade bez zložitého prenášania do domácnosti
- Tento produkt je zo 75% vyrobený zo syntetickej živice, ktorá je odolná voči poveternostným vplyvom aj UV žiareniu
- Umelá živica je už zrecyklovaný materiál, takže používaním tohto grilovacieho stola pomáhate chrániť prírodu

Technické parametre:

Kapacita: 415 litrov
Nosnosť: 100 kg
Výroba z recyklovaných materiálov: Áno
Materiál: syntetická živica
Materiál vrchnej dosky: nerezová oceľ AISI 304 (austenitická chróm-niklová)
Farba: šedá (grafitová)
Čistá hmotnosť: 39,61 kg
Rozmery vonkajšie (Š x V x H) 237 x 90 x 51,3 cm
Hmotnosť balenia: 48,31 kg
Rozmery balenia (Š x V x H): 127 x 111 x 40 cm

Solárný panel 550W HiKu6 mono PERC CS6W-550MS striebrný rám Canadian Solar

Solárný panel 550W HiKu6 mono PERC CS6W-550MS striebrný rám Canadian Solar

Solárne články typu PERC majú pasívovanú zadnú stranu článku, ktorá je schopná absorbovať svetlo, ktoré možno použiť na výrobu elektriny. Táto technológia umožňuje dosiahnuť vysokú konverznú účinnosť. Vďaka tomu panely dosahujú lepší pomer výkon/ plocha a špičkový výkon v prevádzkových podmienkach. Tieto fotovoltaické panely majú 120 článkov zostavených do dvoch polí v pevnom hliníkovom ráme. Sú vybavené špeciálnym mechanicky odolným tvrdeným sklom (3,2 mm) s vysokou schopnosťou priechodu svetelného žiarenia. Vodeodolný výstup má integrovaný bypass diódy na ochranu pred spätným prúdom a je vysoko odolný proti extrémnym prejavom počasia ako sú vysoké a nízke teploty, námraza, silný dážď alebo vietor.

Ide o nadrozmerný tovar, na ktorý sa nevzťahuje doprava zadarmo. Doba dodania od vytvorenia objednávky sa môže predĺžiť o 3-4 pracovné dni.

Parametre výrobku:

- vyššia účinnosť Mono Perc Cell Technology
- nižšia LCOE a systémové náklady
- komplexná technológia zmierňovania ĽUD / LeTID, až o 50% nižšia degradácia
- vyššia tolerancia zatienenia
- minimalizuje vplyv mikro prasklín
- vysoké zaťaženie snehom až 5400 Pa, vetrom až do 2400 Pa

Technické parametre:

- menovitý výkon: 450 W
- typ: monokryštalický
- účinnosť modulu: 21,3 %
- maximálny prúd (Imp): 13,2 A
- maximálne napájacie napätie (Vmp): 41,7 V
- napätie naprázdno (Voc): 49,6 V
- skratový prúd (ISC): 14 A
- maximálne systémové napätie: 1500 VDC (IEC)
- tolerancia výstupu: 0~+10 W
- typ konektora: MC4 / MC4 kompatibilné
- predné sklo: 3,2 mm tvrdené s antireflexnou úpravou
- stupeň krytia: IP68. 3 bypass diódy
- typ článku: monokryštalický
- počet buniek: 144
- rozmery: 2278 x 1134 x 30 mm
- hmotnosť: 27,6 kg
- rám: anodizovaná hliníková zliatina
- farba rámu: striebrná
- balenie: 1 ks / paleta 35 ks

Svietidlo vonkajšie SOLIGHT WO813 Terni 12W PIR

Svietidlo vonkajšie SOLIGHT WO813 Terni 12W PIR

Dizajnové LED osvetlenie Terni s pohybovým PIR sensorom

Technické parametre:

- svetlo je vhodné pre inštaláciu na vonkajšie steny ako aj do interiérov
- spotreba: 12W
- svetelný tok: 560lm
- teplota chromatickosti: 3000K (teplá)
- životnosť LED: 30.000 hodín
- uhol svietenia: 120°
- nastaviteľný PIR sensor
- dosah sensora / detekčný uhol / čas svietenia: max. 7m / 120 ° / 5s-5min.
- užitočný svetelný tok v uhle 120 °: 560lm
- index podania farieb Ra: >80
- materiál: hliník
- krytie: IP44 (chránené proti striekajúcej vode)
- napätie: 220-240V AC
- prevádzková teplota: -20 °C až 50 °C
- rozmery: 125 x 85 x 135 mm
- farba: čierna
- energetická trieda: G

Napeňovač mlieka SENCOR SMF 2031BK

Napeňovač mlieka SENCOR SMF 2031BK

Napeňovač mlieka

Technické parametre:

- Metla z nerezovej ocele pre pôsobivé výsledky
- Optimálny výkon 1100-3500 otáčok za minútu umožňuje dosiahnuť vynikajúci výsledok
- Dvojstenný design
- Tvar tela zaisťuje ľahkú manipuláciu
- Skvele sa hodí aj pre plnotučné mlieko, bielkovinový prášok, koktaily a ovocné nápoje
- Nadčasový a kompaktný dizajn
- Objem 150 ml (napeňovanie)/300 ml (miešanie)
- Neobsahuje BPA
- Jednoduché zapnutie/vypnutie
- Ľahko sa čistí

Tlačiareň štítkov NIIMBOT B21 Cream

Tlačiareň štítkov NIIMBOT B21 Cream

Prenosná tlačiareň štítkov Nimbot B21 sa bude dobre hodiť v obchode, doma aj v práci. Nevyžaduje žiadny atrament a umožňuje tlačiť niekoľko štítkov za sekundu. Je vybavená batériou s kapacitou 1200 mAh, čo sa prejaví dlhou dobou prevádzky. Ovládanie zariadenia uľahčuje aplikácie a za rýchle a stabilné pripojenie je zodpovedné rozhranie Bluetooth 4.0. V sade navyše nájdete rolu, ktorá vystačí na tlač 230 štítkov.

Užitočné na každodenné použitie
Termotlačiareň Niimbot nájde svoje využitie v rôznych situáciách. V domácnosti ju využijete na označovanie korenia alebo nádob s potravinami. B12 sa vám bude hodiť aj v obchode pri označovaní výrobkov EAN kódy, tlače cien a dát trvanlivosti alebo pri vytváraní QR kódov.

Špecializovaná aplikácia
Ak chcete tlačiareň začať používať, stiahnite si špecializovanú aplikáciu Niimbot - je kompatibilný so systémami Android a iOS. Môžete z nej navrhovať štítky, prispôsobovať písmo, množstvo obsahu atď. Umožňuje tlačiť čiarové kódy, QR kódy, tabuľku Excelu alebo čas a dátum. Podporuje tiež sériovú tlač, skenovanie alebo emotikony a hlasový vstup. Možnosti sú takmer neobmedzené!

Užívateľsky prívetivé stránky
Niimbot B21 je termotlačiareň, čo znamená, že na jej prevádzku nie je potrebný žiadny atrament. Dodáva sa s rolou štítkov, ktorá stačí na tlač 230 kusov. Okrem toho výrobok podporuje bežný termopapier, napríklad ten pre pokladňu alebo platobný terminál (stačí zmeniť typ papiera prostredníctvom aplikácie). B21 je tiež vybavená lítiovou batériou s kapacitou 1200 mAh a jej nabíjanie uľahčí priložený kábel USB-A na USB-C.

Technické parametre:

Farba: krémová
Hmotnosť: 299 g
Rozmery: 130 x 94 x 61 mm
Šírka role: 20-50 mm
Dobíjacie batérie: lítiová
Kapacita dobíjacej batérie: 1200 mAh
Doba nabíjania: 3-4 h
Napájanie: 4 dBm
Vstupné napätie: 5 V DC, 1A
Nabíjací port: USB-C
Prevádzková teplota: 5°C~40°C
Rozlíšenie: 203 dpi
Typ: termálne
Bezdrôtové pripojenie: Bluetooth 4.0

Obsah balenia:

Tlačiareň
Kábel USB-A na USB-C
Úloha štítkov 50 x 30 mm (vystačí na 230 ks)
Návod na použitie

Smart termostat AVATTO WT410-16A-B WiFi Tuya

Smart termostat AVATTO WT410-16A-B WiFi Tuya

Ovládajte teplotu vo svojom dome moderným spôsobom. Inteligentný termostat Avatto WT410-16A-B je určený na ovládanie elektrického vykurovania s maximálnym zaťažením 16A. Vďaka Wi-Fi pripojeniu môžete na diaľku ovládať teplotu pomocou aplikácie. Produkt tiež spolupracuje s obľúbenými hlasovými asistentmi a umožňuje vám vytvárať plány a integrovať sa s ďalšími chytrými zariadeniami. Vyberte si inovatívne riešenie a ušetrite na účtoch za elektrinu a užívajte si pohodlie a tepla!

Vytvorte dokonalé podmienky
Termostat Avatto ponúka pokročilé možnosti týždenného programovania, ktoré vám umožnia nastaviť rôzne teploty pre 6 časových období vo všedné dni a 2 časové obdobia cez víkendy. Je to ideálne riešenie pre rodiny, ktoré chcú upraviť teplotu podľa svojich aktuálnych potrieb. Nastaviteľný jas HD LED obrazovky poskytuje extra pohodlie, najmä v noci, kedy môže byť spánok rušený. Nechýba ani možnosť úplného vypnutia osvetlenia.

Presnosť pre pohodlie a úspory
Vysoká presnosť nastavenia termostatu Avatto s presnosťou až 0,5 ° C zaisťuje dokonalú teplotu vo vašom dome, čo vedie k pohodliu a úspore energie. Prístroj zobrazuje izbovú teplotu s presnosťou 0,1 °C. Ponúka tiež funkciu hysterézie, ktorá umožňuje regulovať teplotný rozsah od 0,5 do 10°C.

Zmena režimu bez námahy
Termostat podporuje 4 prevádzkové režimy, vrátane manuálneho, programovacieho, dočasného programovania a dovolenky, čo vám umožňuje efektívne prispôsobiť teplotu meniacim sa potrebám, čo je užitočné najmä v núdzových situáciách, ako sú neočakávaní hostia.

Ovládanie odkiaľkoľvek
Vďaka kompatibilite s aplikáciami Smart Life a Tuya Smart vám termostat Avatto umožňuje ovládať teplotu vo vašej domácnosti odkiaľkoľvek, čo veľmi ocenia vyťažení jedinci, ktorí trávia veľa času mimo domova. Nechýba ani možnosť ovládať zariadenie pomocou hlasových príkazov. Produkt je kompatibilný s Amazon Alexa, Google Home a Yandex Alice, čo vám umožní odpočívať na gauči a upravovať nastavenie teploty bez toho, aby ste doma vstávali. Preferujete tradičnejšie riešenie? Použite dotykový panel!

Perfektná voľba pre rodiny
Funkcia zdieľania termostatu umožňuje, aby ho spravovalo viac ľudí v domácnosti, čo celej rodine umožňuje kolektívne sa starať o domáce pohodlie. Detská poistka navyše eliminuje riziko nechcených zmien nastavenia - nemusíte sa báť, že by vaša ratolesť vykonala nechcené úpravy prevádzky zariadenia!

Vytvorte si múdru domácnosť
Pripojte termostat k ďalším šikovným zariadeniam a vytvorte scény prispôsobené konkrétnym situáciám – od návratu domov až po večer. Navyše je tu možnosť skupinového ovládania termostatov v rôznych miestnostiach, čo poskytuje extra pohodlie.

Technické parametre:

Aplikácia: Smart Life/Tuya Smart
Hlasová kontrola: Amazon Alexa, Google Home, Yandex Alice atď.
Senzor teploty: NTC
Presnosť merania teploty: ±1 ℃
Prevádzková teplota: od -5 °C do 50 °C
Vlastná spotreba: <1W
Rozsah nastavenia teploty: od 15 °C do 95 °C
Presnosť nastavenia teploty: 0,5 °C
Rozsah kalibrácie teploty: od -9,9 °C do 9,9 °C
Presnosť detekcie izbovej teploty: 0,1 °C
Rozsah teplotnej hysterézie: od 0,5 °C do 10 °C
Prúd zaťaženia: 16 A
Napätie: AC 100-240V 50/60Hz
Rozmery: 86 x 86 x 14 mm (predná časť) + 26 mm (zadná časť)
Farba: čierna

Obsah balenia:

Smart termostat Avatto WT410-16A-W
Skrutky x2
Externý senzor (3m)
Návod na použitie

Smart termostat AVATTO WT410-16A-W WiFi Tuya

Smart termostat AVATTO WT410-16A-W WiFi Tuya

Ovládajte teplotu vo svojom dome moderným spôsobom. Inteligentný termostat Avatto WT410-16A-W je určený na ovládanie elektrického vykurovania s maximálnym zaťažením 16A. Vďaka Wi-Fi pripojeniu môžete na diaľku ovládať teplotu pomocou aplikácie. Produkt tiež spolupracuje s obľúbenými hlasovými asistentmi a umožňuje vám vytvárať plány a integrovať sa s ďalšími chytrými zariadeniami. Vyberte si inovatívne riešenie a ušetrite na účtoch za elektrinu a užívajte si pohodlie a tepla!

Vytvorte dokonalé podmienky
Termostat Avatto ponúka pokročilé možnosti týždenného programovania, ktoré vám umožnia nastaviť rôzne teploty pre 6 časových období vo všedné dni a 2 časové obdobia cez víkendy. Je to ideálne riešenie pre rodiny, ktoré chcú upraviť teplotu podľa svojich aktuálnych potrieb. Nastaviteľný jas HD LED obrazovky poskytuje extra pohodlie, najmä v noci, kedy môže byť spánok rušený. Nechýba ani možnosť úplného vypnutia osvetlenia.

Presnosť pre pohodlie a úspory
Vysoká presnosť nastavenia termostatu Avatto s presnosťou až 0,5 ° C zaisťuje dokonalú teplotu vo vašom dome, čo vedie k pohodliu a úspore energie. Prístroj zobrazuje izbovú teplotu s presnosťou 0,1 °C. Ponúka tiež funkciu hysterézie, ktorá umožňuje regulovať teplotný rozsah od 0,5 do 10°C.

Zmena režimu bez námahy
Termostat podporuje 4 prevádzkové režimy, vrátane manuálneho, programovacieho, dočasného programovania a dovolenky, čo vám umožňuje efektívne prispôsobiť teplotu meniacim sa potrebám, čo je užitočné najmä v núdzových situáciách, ako sú neočakávaní hostia.

Ovládanie odkiaľkoľvek
Vďaka kompatibilite s aplikáciami Smart Life a Tuya Smart vám termostat Avatto umožňuje ovládať teplotu vo vašej domácnosti odkiaľkoľvek, čo veľmi ocenia vyťažení jedinci, ktorí trávia veľa času mimo domova. Nechýba ani možnosť ovládať zariadenie pomocou hlasových príkazov. Produkt je kompatibilný s Amazon Alexa, Google Home a Yandex Alice, čo vám umožní odpočívať na gauči a upravovať nastavenie teploty bez toho, aby ste doma vstávali. Preferujete tradičnejšie riešenie? Použite dotykový panel!

Perfektná voľba pre rodiny
Funkcia zdieľania termostatu umožňuje, aby ho spravovalo viac ľudí v domácnosti, čo celej rodine umožňuje kolektívne sa starať o domáce pohodlie. Detská poistka navyše eliminuje riziko nechcených zmien nastavenia - nemusíte sa báť, že by vaša ratolesť vykonala nechcené úpravy prevádzky zariadenia!

Vytvorte si múdru domácnosť
Pripojte termostat k ďalším šikovným zariadeniam a vytvorte scény prispôsobené konkrétnym situáciám – od návratu domov až po večer. Navyše je tu možnosť skupinového ovládania termostatov v rôznych miestnostiach, čo poskytuje extra pohodlie.

Technické parametre:

Aplikácia: Smart Life/Tuya Smart
Hlasová kontrola: Amazon Alexa, Google Home, Yandex Alice atď.
Senzor teploty: NTC
Presnosť merania teploty: ±1 ℃
Prevádzková teplota: od -5 °C do 50 °C
Vlastná spotreba: <1W
Rozsah nastavenia teploty: od 15 °C do 95 °C
Presnosť nastavenia teploty: 0,5 °C
Rozsah kalibrácie teploty: od -9,9 °C do 9,9 °C
Presnosť detekcie izbovej teploty: 0,1 °C
Rozsah teplotnej hysterézie: od 0,5 °C do 10 °C
Prúd zaťaženia: 16 A
Napätie: AC 100-240V 50/60Hz
Rozmery: 86 x 86 x 14 mm (predná časť) + 26 mm (zadná časť)
Farba: biela

Obsah balenia:

Smart termostat Avatto WT410-16A-W
Skrutky x2
Externý senzor (3m)
Návod na použitie

Smart termostat AVATTO WT198 WiFi Tuya

Smart termostat AVATTO WT198 WiFi Tuya

Termostat Avatto WT198 je šikovné riešenie, ktoré vám umožní pohodlne ovládať teplotu vo vašej domácnosti. Ponúka 3 prevádzkové režimy a umožňuje vám vytvárať si vlastné týždenné plány, upravujúce teplotu podľa vášho denného rytmu. Funguje s obľúbenými hlasovými asistentmi a aplikácia Smart Life/Tuya poskytuje prístup k nastaveniu termostatu odkiaľkoľvek a kedykoľvek počas dňa.

Na mieru vám
Prispôsobte si prevádzku termostatu tak, aby vyhovovala vášmu dňu! Avatto WT198 umožňuje týždenné programovanie, čo znamená, že môžete naplánovať rôzne nastavenia teploty pre rôzne dni v týždni. Ponúka 6 časových úsekov na všedné dni a 2 na sviatky, čo vám umožní doladiť rozvrh termostatu tak, aby vyhovoval vášmu životu. Ráno nastavte vyššiu teplotu pre pohodlný začiatok dňa, potom ju znížte počas dňa, keď nikto nie je doma.

Kompletné ovládanie na dosah ruky
Ovládajte svoj termostat bez ohľadu na to, kde ste! Aplikácia Smart Life/Tuya vám umožňuje vzdialene ovládať váš termostat odkiaľkoľvek na svete pomocou smartfónu alebo tabletu. Vďaka kompatibilite s Amazon Alexa a Google Home môžete pohodlne ovládať teplotu vo svojom dome pomocou jednoduchých hlasových príkazov bez toho, aby ste museli vstať zo stoličky. Avatto WT198 navyše ponúka funkciu zdieľaného prístupu, takže ostatní členovia vašej rodiny môžu inteligentne ovládať teplotu vo vašej domácnosti.

Bezpečnosť a pohodlie v jednom
Objavte celý rad funkcií, ktoré Avatto WT198 ponúka! Termostat svojou funkciou proti zamrznutiu automaticky aktivuje na krátku dobu plynový kotol, pokiaľ nebol dlhšiu dobu používaný, a tým chráni systém pred zamrznutím. Má tiež špeciálnu detskú poistku, ktorá zabráni najmladším členom domácnosti nechtiac zmeniť nastavenie.

Jednoduchá montáž, presné ovládanie
Termostat Avatto WT198 poskytuje presnú reguláciu teploty, takže si doma užijete vždy perfektnú tepelnú pohodu. Schopnosť kalibrovať teplotu navyše umožňuje prispôsobiť zariadenie vašim potrebám a poskytovať ešte presnejšie údaje. A čo viac, inštalácia termostatu je extrémne jednoduchá, nevyžaduje žiadne samostatné sieťové napájanie a batériové napájanie umožňuje umiestniť zariadenie kdekoľvek.

Technické parametre:

Aplikácia: SmartLife/Tuya
Hlasová kontrola: Amazon Alexa, Google Home
Protokol: 2,4G Wi-Fi
Senzor teploty: NTC
Presnosť merania teploty: ±1 °C
Teplotná hysterézia: 0,5~10 °C
Korekcia teploty: 0,1 °C
Nastavenie minimálnej teploty: 0,5 °C
Horný a dolný teplotný limit: 15-95 °C
Spotreba energie: <170uW
Zdroj napájania: 3 AAA batérie
Zaťažovací prúd: 3A (záporné)
Stupeň ochrany: IP20

Obsah balenia:

termostat
inštalačná sada
návod na použitie
Na stranu: produktov.
Zobraziť stranu: 1 2 3 ... 1666 »
Akciové ponuky

Sluchádla Maxell 303463 Combo Pack HPC2

 Sluchádla Maxell 303463 Combo Pack HPC2

Slúchadlá Maxell 303463 Combo Pack HPC2
Slúchadlá cez hlavu a "pecky" v jednom balení

 

Impedancia: 32 Ohm + / - 10 Ohm
Frekvenčný rozsah: 20Hz - 23,000 Hz a 20Hz - 22,000 Hz
Citlivosť: 95 dB / 1 mW a 100 dB / 1 mW
Priemer reproduktora: 10 mm.6u a 30 mm.6u
Konektor: 3,5 mm
Dĺžka kábla: 1,2 m

9,91 €
s DPH

Konektor ISO Volvo High Performance 16 PIN

 Konektor ISO Volvo High Performance 16 PIN

Propojovací konektor, který Vám umožní připojit rádio s ISO konektorem ve voze Volvo se systémem High Performance 16 PIN.

9,60 €
s DPH

Držiak na veľký televízor 32" - 63", robustný a sklopný

 Drziak, konzola, TV, LCD, CABLETECH, UCH0020A

Vynikajúci sklopný držiak na veľké televízory 32" - 63"

Profesionálny kvalitný skutočne robustný sklopný držiak vhodný pre LCD LED PLAZMA a 3D televízory s maximálnou hmotnosťou 75kg. Na veľké televízory s možnosťou úpravy sklonu obrazovky. Jednoduchá montáž, veľmi vysoká pevnosť a bezpečnosť. Držiak je vhodný pre zavesenie veľkých televízorov s uhlopriečkou od 32" - 63" (max. dokonca až 70"). Dodávané vrátane inštalačného materiálu.


Technické údaje:

nosnosť 75kg
VESA štandard 100x100 až 765x480mm
odporúčame na TV 32" - 63" (max. dokonca až 70")
náklon obrazovky + 15 ° až -15 °
vzdialenosť TV od steny 83mm
zaistenie televízora proti nechcenému vysadeniu
robustný veľmi pevný držiak

 

Televízny držiak podporuje VESA štandardy:

VESA 75x75
VESA 100x100
VESA 200x100
VESA 200x200
VESA 300x200 a 200x300
VESA 300x300
VESA 400x200 a 200x400
VESA 400x300 a 300x400
VESA 400x400
VESA 600x400
VESA max. 765x480


58,08 €
34,90 €
s DPH

Lampa s lupou, montáž na stôl, 3+12 dioptrií

 Lampa s lupou, montáž na stôl, 3+12 dioptrií


• montáž na stôl: nie
• možnosť umiestnenia na stôl: áno
• zdroj svetla: kruhová žiarivka
• počet zdrojov svetla: 1 ks
• výkon: 12 W
• svietivosť: 550 lm
• teplota farby: 6400 K
• rozmery šošovky: ?90 mm
• zväčšenie: 3 dioptrie / 12 dioptrií
• energetická trieda: B
• dĺžka napájacieho kábla: 1,5 m
• napájanie: 230 V~ / 50 Hz
• hmotnosť: 1,2 kg
• ďalšie informácie: náhradná žiarivka: NKL 022F

 

VlastnosťPodrobnosti
montáž na stôl nie
možnosť umiestnenia na stôl áno
zdroj svetla kruhová žiarivka
počet zdrojov svetla 1 ks
výkon 12 W
svietivosť 550 lm
teplota farby 6400 K
rozmery šošovky Ø90 mm
zväčšenie 3 dioptrie / 12 dioptrií
energetická trieda B
dĺžka napájacieho kábla 1,5 m
napájanie 230 V~ / 50 Hz
hmotnosť 1,2 kg
ďalšie informácie náhradná žiarivka: NKL 022F
37,34 €
s DPH
Články a oznamy

 

   Pricemania.sk – Porovnanie cien      

  

   

Úvodná stránkaObchodné podmienkyPoštovnéKontakt