Biocare
Tel. objednávky
0 0,00 €
Kozmetika a drogéria
Potraviny

Telový a masážny olej

Vyberte si variantu produktu z roletky:
50 ml - vanilla Na objednavku Odosielame do 4-6 prac. dní 8,88 €
50 ml - vanilla Na objednavku Odosielame do 4-6 prac. dní 8,88 €
50 ml - ruža Na objednavku Odosielame do 4-6 prac. dní 8,10 €
50 ml - atopik derm Na objednavku Odosielame do 4-6 prac. dní 6,47 €
50 ml - erotika Naskladňujeme Odosielame do 2-4 prac. dní 5,79 €
50 ml - levanduľa Naskladňujeme Odosielame do 2-4 prac. dní 5,42 €
50 ml - relax Naskladňujeme Odosielame do 2-4 prac. dní 5,42 €
50 ml - celuline Na objednavku Odosielame do 4-6 prac. dní 5,41 €
50 ml - deväť kvetov Na sklade Odosielame do 1 prac. dňa 5,41 €

Telový a masážny olej vanilla

Vanilka pomáha upokojiť zmysly a navodiť celkový pocit harmónie. Odporúčame použiť ihneď po kúpeli alebo sprchovaní, kedy je pokožka ešte vlhká a olej ju tak môže ešte viac vyživiť, hydratovať a dodať jej jemnosť. Limetka spolu s Tea tree olejom dodá osviežujúci a povzbudzujúci účinok.
Svojím zložením je olej vhodný aj pre deti.

Zloženie

Oleje lisované za studena (BIO slnečnicový, mandľový, marhuľový, BIO sezamový, makadamiový), 100% esenciálne oleje (vanilka Bourbon, limetka, citrónový Tea tree), vitamíny A, E a F, lecitín.


Telový a masážny olej ruža

Tento druh oleja je obľúbený najmä u nežnejšieho pohlavia. Luxusná vôňa prináša naozaj zmyselný zážitok. Pomáha upokojiť myseľ, odbúrať stres, podporiť krvný obeh a zároveň zmierniť rôzne druhy kožných problémov.

Zloženie

Oleje lisované za studena (BIO slnečnicový, mandľový, marhuľový, BIO sezamový, makadamiový), 100% esenciálne oleje (Ruža bulharská, Ruža marocká, geránium, ružové drevo), vitamíny A, E a F, lecitín.


Telový a masážny olej jasmín

Éterický olej z kvetov jazmínu pomáha upokojiť a uvoľniť unavené telo. Má pozitívny vplyv na nepríjemné stavy spojené so suchou a podráždenou pokožkou (napr. svrbenie).
Svojím zložením je olej vhodný aj pre deti.

Zloženie

Oleje lisované za studena (BIO slnečnicový, mandľový, marhuľový, BIO sezamový, makadamiový), 100% esenciálne oleje (jazmín, santalové drevo, limetka), vitamíny A, E a F, lecitín.


Telový a masážny olej atopik derm

Prírodná starostlivosť o kožné problémy. Má vynikajúci protizápalové, dezinfekčné a antiseptické účinky. Zmes vybraných olejov pomáha udržiavať zdravý vzhľad pokožky. Pupalkový a borákový olej je vynikajúcim zdrojom mononenasýtenej kyseliny gama-linolénovej, ktorá pomáha regenerovať aj tú najcitlivejšiu pokožku.
Svojím zložením je olej vhodný aj pre deti.

Zloženie

Oleje lisované za studena (BIO slnečnicový, BIO pupalkový, marhuľový, borákový), 100% esenciálne oleje (levanduľa, geránium, Tea tree, harmanček), vitamíny A, E a F, lecitín.


Telový a masážny olej erotika

Doprajte si zmyselnú, partnerskú masáž, ktorá pomôže uvoľniť svalové napätie a navodiť príjemné pocity. Obsiahnuté prírodné oleje zároveň pokožku dokonalo vyživia, hydratujú a poskytnú jej tú najjemnejšiu starostlivosť.

Zloženie

Oleje lisované za studena (BIO slnečnicový, mandľový, marhuľový, BIO sezamový, makadamiový), 100% esenciálne oleje (santalové drevo, ylang-ylang), vitamíny A, E a F, lecitín.


Telový a masážny olej maratónec

Prírodný olej, ktorý sa výnimočne hodí najmä na masáž unavených, dolných končatín. Ocenia ho najmä fyzicky aktívny ľudia a športovci. Má vynikajúce antiseptické a antimykotické účinky. Pokožku pomáha uvoľniť, prehriať, hydratovať, zvláčniť a regenerovať.

Zloženie

Oleje lisované za studena (BIO slnečnicový, mandľový, marhuľový, BIO sezamový, makadamiový), 100% esenciálne oleje (tymián, manuka, citrónová tráva a iné), vitamíny A, E a F, lecitín.


Telový a masážny olej relax

Olej s relaxačnými účinkami, ktorý pozitívne vplýva na celkový fyzický ale aj psychický stav organizmu. Pomáha zmierniť napätie, pokožku regenerovať, zvláčniť a dokonalo hydratovať. Uvoľnite sa a vychutnajte si masáž plnú prírodných, esenciálnych olejov.
Olej je svojim zložením vhodný aj pre deti.

Zloženie

Oleje lisované za studena (BIO slnečnicový, mandľový, marhuľový, BIO sezamový, makadamiový), 100% esenciálne oleje (ružové drevo, bergamot, citrónová tráva a iné), vitamíny A, E a F, lecitín.


Telový a masážny olej celuline

Olej, ktorý je vhodný na ťažký boj proti "pomarančovej" pokožke. Pravidelná masáž problémových partií (boky, stehná, zadok, ruky, brucho) pomáha pokožku spevniť, vyhladiť a navrátiť jej prirodzenú hydratáciu. Pomáha zlepšiť krvný obeh a odplaviť tak z tela škodlivé, toxické látky. Exotická citrusová aróma navodí pocit príjemnej relaxácie.

Zloženie

Oleje lisované za studena (BIO slnečnicový, mandľový, marhuľový, BIO sezamový, makadamiový), 100% esenciálne oleje (jalovec, grep, citrón, pomaranč a iné), vitamíny A, E a F, lecitín.


Telový a masážny olej levanduľa

Najobľúbenejší, univerzálny telový olej. Pomáha regenerovať poškodenú pokožku celého tela, vrátane tváre. Je vynikajúcim pomocníkom po nadmernom slnení, pomáha zmierniť nepríjemné alergické prejavy a prispieva k celkovej psychickej harmónii.
Svojím zložením je olej vhodný aj pre deti.

Zloženie

Oleje lisované za studena (BIO slnečnicový, mandľový, marhuľový, BIO sezamový, makadamiový), 100% esenciálny levanduľový olej, vitamíny A, E a F, lecitín.


Telový a masážny olej deväť kvetov

Telový a masážny olej deväť kvetov pôsobí veľmi uvoľňujúco a upokojujúco na všetky partie tela. Pomáha pri stuhnutí chrbta a problémoch so svalmi a kĺbmi. Dokonale prispieva k úľave pri napätých svaloch. Prináša pocit tepla, pretože vďaka zloženiu dokáže prekrvovať celé telo. Je skvelý na krčnú chrbticu po dlhodobom sedení alebo námahe. Masáž s olejom dokáže uvoľniť svaly aj pri prechladnutí.

Zloženie

Oleje lisované za studena (marhuľový, makadamiový, mandľový, slnečnicový BIO), 100% esenciálne oleje (mäta, eukalypt, gáfrovník), vitamíny A, E a F, lecitín.

Alergény sú vyznačené podčiarknutím
Pomohol vám popis? Áno Nie

Diskusia / komentáre

Odporučiť Biocare známemu

Napísali o nás

„Dakujem za rychle vybavenie objednavky, balicek dosiel spravne zabaleny a rychlo. Prajem vela spokojnych zakaznikov.“

Melekova